Dnes som sa zúčastnil rodinnej oslavy... s niektorými som sa nevidel roky... ani nevedeli čím sa zaoberám (práca, škola a podobne...)... ja som vždy vedel čo oni robia... možno nemajú pamäť, možno majú iné starosti, možno sú len povrchní... to je jedno...
to je ťažko povedať, život by bol omnoho smutnejší bez rodiny, ale tak isto bez priateľov...žiadny kamarát nedokáže nahradiť rodinu, a myslím že ani naopak..
haha, ani u mna v rodine niektori clenovia nevedia co robim, do akeho rocnika chodim, pricom ja mam prehlad viac-menej skoro o vsetkych z nich takze uz som si zvykla
@anitchka aj ja mam taky pocit, ze ich nezaujimam... a vlastne preco by som mal? vidia ma raz za rok a to je vsetko... keby nie som.. co by sa pre nich zmenilo?
@interrupcia treba brať do úvahy aj to, že tí dospelí majú podstatne viac rodiny ako ty, ak sa oženia alebo vydajú, príde rodina zo strany manžela respektíve manželky. sestry, bratia, sesternice, bratranci majú deti a podobne.
takže určite toho majú viac ako ty, plus majú dosť aj svojich problémov, veľa práce.
každopádne, že či im za niečo stojíš by si mohol zistiť až v krízovej situácii, lebo mohli by sa aj tváriť, že ich veľmi zaujímaš, ale až vtedy by si zistil, či to nie je pretvárka.
a to platí aj o priateľoch, priateľa spoznáš tiež iba v núdzi.
@d170 to mas pravdu... ale zas mne pride divne, ze naco sa ma nieco pytaju, ked o 20 minut uz ani neviedia co som povedal(to je ten lepsi pripad) a zazil som uz aj to, ze sa nikto nieco spytal, ja som odpovedal a po polke vety dotycny odisiel venovat sa niekomu inemu.... ja viem... svet nie je dokonaly... len.. obcas mi to pride divne.. lebo som bol isty cas presvedceny, ze rodina by mala byt to naj... a niekedy ti najblizsi len zneprijemnuju zivot len preto, aby som bol taky akeho by ma chceli oni mat..... ale to ma asi kazdy jeden z nas takyto problem...
Moja rodina sú mi vlastne priatelia.. ale zas nie všetci... Celkovo aj istú časť mojej rodiny by som najradšej vymenila za pár priateľov.. takže pre mňa odpoveď jedno alebo druhé nepríchadza do úvahy.. A neviem vždy všetko o každom, takže nečakám ani ja od každého aby o mne všetko vedel...
@zajko30 noo predjedlo bolo fakt dobre to boli nakrajane paradajky na tom margherita, a zelenina okolo... potom bola slepacia polievka, ta bola dobra... dalej bol nejaky rezen s ryzou, zemiakmi a kapustou ale to uz nebolo dobre.. ryza bola dobra, zemiaky boli rozvarene a ten rezen... ako dal sa jest.. ale jedol som aj lepsi.. cize z hlavneho jedla nebol ziaden gastronomicky zazitok.. to by som si toho psa dal radsej.. hav hav.. potom bola zmrzlina,.. cokoladova bola taka... ladova.. proste vela vody v nej bolo, cize take nechutne krystaly sa na nej spravili.. vanilkova bola fajn, dalej tam bolo ovocie, džem, šľahačka a čokoláda... všetko bolo super až na hlavný chod noo a potom prišlo na rad vino z dielne usporiadatela... no a to som este nezazil... (a on to aj tak opisal predtym, nez som to ochutnal). prvy pohar... take dost tvrde vino...trochu trpke, trochu kysle.. druhy pohar-uz to bolo lepsie. treti pohar - bolo to fakt dobre... a cim dalej tym to viac chutilo... vacsinou, ked pijem znackove vino, tak prvy pohar fajn, vyborne, dalsi dobre... no a po nejakom stvrtom to prestane chutit... jaaaaj chcel by som taky 100 litrovy sud toho jeho vinka
asi mám skutočne tak výnimočne skvelú rodinu, že nikdy nepochopím ako si ľudia vedia vybrať z týchto dvoch možností priateľov... takže u mňa bude vždy na prvom mieste rodina a až potom priatelia..
@keepoff a to nikdy do teba nerypu? veci typu: a skym sa to vlacis,? nedrogujes? ZAS si pil? kde mas tie flasie? ty fajcis? len aby to nebolo na ukor tvojho studia!!! ona prespala u teba!?!?!?! zas chodis zarasteny ja bezdomovec? to co mas na sebe? no mohol by si niekedy prist aj domov!!! zas si bol za nou? ved jej daj pokoj!!! a nezneuzivas ju? dufam ze je pod zakonom!!! ty si to PREEEPIIIL????? aaaaaa!!! ja som normalny slusny clovek a z takychto otazok mi je na vracanie... a duplovane pre to, ze tí co sa pýtajú majú ovela horsie spolocenské renomé ako ja.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked niekto robi 20 rokov nieco, tak si to zapamatate
Ale ináč , ani bez jedného by som si nevedela predstaviť život
takže určite toho majú viac ako ty, plus majú dosť aj svojich problémov, veľa práce.
každopádne, že či im za niečo stojíš by si mohol zistiť až v krízovej situácii, lebo mohli by sa aj tváriť, že ich veľmi zaujímaš, ale až vtedy by si zistil, či to nie je pretvárka.
a to platí aj o priateľoch, priateľa spoznáš tiež iba v núdzi.