Ak sú vaši rozvedení, a má mama druhého...máte ho radi??...lebo neviem či to len ja som divná...že mi strašne lezie na nervy..aj skoro po desiatich rokoch...
to nemusi byt ani nevlastny.....ja nenavidim svojho otca z celej duse, ani sa k nemu nepriznavam a ked raz zdochne tak nepojdem ani na pohreb.
Moralisti nechajte si svoje pripomienky pre seba...nepoznate moju situaciu a vas nazor ma nezaujima.
no moja mama s nim je tak neajko potichunky prsote enbyva s nami a vzdy ked mame zvoni telefon a vola jej ozve sa pesnicka desom zhori vsetko co mam no vtedy si zacnem pospevovat mnou upravenu vwerziu : zhory vsetko co mas ak sme prides nic len tma obklopy ta zhori vsetko co mas a ty to vies ... a tak dalej proste nemozem ho vidiet nemozem aj ked ho predomnou kazdy obhajuje ze mama si zasluzi ineho ale proste nech sa vziju do mojej situacie nikomu v niciom nebranim nech si ma koho chce ale jeho nie
moja mama si nasla druheeho. ale tam boli ine dovody, ako rozvod.... ale k teme.. ja ho neznasaaaam.... snazim sa nic nehovorit, lebo chcem, aby bola mama stastna.. ale neskutocne mi lezie na nervy a myslime si o nom so segrou a s bratom svoje...
@0 neni si divna. aj mne leze na nervy a je to len nieco vyse roka. nemam ho vobec rada (na zaciatku som trochu mala). staci mi ked ho vidim uz mam nervy. a ty jeho reci. a deti. ach skoda slov....
nasi su spolu... vsetko je ok...neviem si to ani predstavit... ale snazila by som sa ci maminu alebo ocina podrzat... a keby si chceli najst niekoho tak by som ich podporovala aby boli stastny.... ale to je iba moj nazor kedze som v takej situacii nebola...
suhlas s @3... ja tiez nepojdem na otcov pohreb, pretoze ten clovek sa nesprava ako otec...
a k teme: ak by si mama nasla niekhoho ineho,urcite by som sa len potesila, mozno by mi to spociatku prislo divne ale zvykla by som si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Moralisti nechajte si svoje pripomienky pre seba...nepoznate moju situaciu a vas nazor ma nezaujima.
a na ten pohreb by som tiež nešla...
a k teme: ak by si mama nasla niekhoho ineho,urcite by som sa len potesila, mozno by mi to spociatku prislo divne ale zvykla by som si