Zdravím je tu niekto taký aktívný, že by pracoval na svojom rodokmene? Mám cestu okolo rodnej dediny môjho dedka, tak rozmýšľam, že sa tam zastavím. Mám takú predstavu, že sa zastavím na matrike a spýtam sa ale neviem či nie som len naivná s mojimi
@london hm ok babka má dobrú pamat @salora otec je šikovný, keď sa dopátral do 17. storočia ja budem rada keď sa dopátram do 19
Takže len prídem na matriku, dobrý deň chcem vedieť toto a toto a odpovedia mi?
my sme to robili aj v ramci dejepisu a existuje stranka na ktorej su nafotene matriky podla dedin od najstarsich az po cca rok 1900.... bola to srandato lustit len si nepamatam tu stranku ale mozno niekde v mailoch to mam napisane... ked ju najdem, hodim ju sem
viem že moja babka robila rodokmeň. aj viem kde ho má... ale neviem kolko generácií tam má zachytených...už sa nepamätám... no je dosť veľký ale inak poradiť ti neviem
Najlepsie zacat na stranke www.rodokmen.com. Vytvor si rodokmen zadarmo a spolupracuj na nom s rodinou. Urcite tu najdes aj dalsich ludi, ktori uz pracuju na nejakej vetve tvojej rodiny. Je tu 200 tisic slovakov registrovanych, takze je to dost iste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
došli sme po 18. storočie ale to bolo dávno
@salora otec je šikovný, keď sa dopátral do 17. storočia ja budem rada keď sa dopátram do 19
Takže len prídem na matriku, dobrý deň chcem vedieť toto a toto a odpovedia mi?
@miaja super, ze babka bola taka aktivna