...koľko blbých obrázkov, odkazov na iné stránky sem ľudia pastujú, nechcem menovať, ale aspoň naznačím - dnešná anketa o tom, kedy mal kto naposledy sex, ktorá sa úplne zvrhla.
a ak niekto pastne pravdivé a pre oko nie príliš príjemnú pravdu, už je to zlé?
@pikao haluz to nieje (to je taka stranka kde su rozne veci), je to boohuzial kruta realita.
A tiez by som chcel vediet preco by to malo byt zakazane. Ludia si pri tom aspon uvedomia, ze neexistuju len oni a ze niekto ma aj horsi zivot. Hadky by tu tiez nemal vznikat.
Jeziiiis, nemyslel som tie obrazky, ale copypaste odkaz. Chapete?
BTW A co teraz s tymi fotkami? mam ist skocit z balkona? Alebo si autor mysli ze to neviem aka je realita? Myslim ze vysledok celej veci by bol lepsi kebyze to posle velmociam sveta a na birdz.sk Aj ked viem ze to autor myslel dobre.
@pershing363 o tom c/p odkaze som nevedel. Ja viem, ze tym nic nezmenim, ale stale su ludia co o tom nevedia, alebo si neuvedomuju fakty. Tu to je pekne sprikladovane tie rozdiely, preo som to sem dal.
A ked si budete chciet povedat, ze mate strasny zivot, spomente si na tieto fotky. Aspon zistite aky mate ten zivot ruzovy. (krute, ale pravda)
@13 Oukej sorry, viem ze si to myslel v dobrom len mi konkretne toto prislo mailom asi 50x tak mi to zdvihlo tlak. A ver ze ja patrim medzi tych ktori su stastny jak blcha aj za malickosti.
@pershing363 ono, reklamny odkaz je zakazany, pokial sa da odkaz charakterizovat ako tema na diskusiu, tak to je v pohode. ale keby dakto zalozil diskusiu...
co ja viem:
Myslite si, ze tetovacky ktore robi tetovacie studio, ktore najdete na www.tetovacie-studio.sk su pekne a lacne (uz od 5 euro, viac info na www.tetovacie-studio.sk/objednavky alebo www.tetovacie-studio.sk/kontakt) ?
@matthew322 nie nie je to zakázané, naopak BIRDZ má veľmi pozitívny vzťah k pravde, lebo všetci by mali hovoriť a písať pravdu. Pershing to myslel tak, že zverejňovanie odkazov na iné stránky, áno je zakázané (a môže byť zmazané, neznamená že 100% odkazov bude zmazaných), niektoré (najmä odkazy vhodné k téme) radi nechávame.
@22 Miška, ale tie peniaze sa po Vianociach zbierajú v každej dedinke a meste, takže dokopy to možno hádam aj na miliony rátať. keď len u nás v dedine ľudia toľko darovali.
palte do pice so zakazmi a prikazmi @freedomko a ty sa naco pytas tomasa? Snad si admin a mas vlastny usudok a s pravidlami si oboznameni...dalsi prejav toho aky su admini neschopny.
a k teme vsak to uz vsetci vieme, ale bohuzial nic s tym nespravime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...koľko blbých obrázkov, odkazov na iné stránky sem ľudia pastujú, nechcem menovať, ale aspoň naznačím - dnešná anketa o tom, kedy mal kto naposledy sex, ktorá sa úplne zvrhla.
a ak niekto pastne pravdivé a pre oko nie príliš príjemnú pravdu, už je to zlé?
a obcas sa tam daju najst aj taketo veci...
A tiez by som chcel vediet preco by to malo byt zakazane. Ludia si pri tom aspon uvedomia, ze neexistuju len oni a ze niekto ma aj horsi zivot. Hadky by tu tiez nemal vznikat.
BTW A co teraz s tymi fotkami? mam ist skocit z balkona? Alebo si autor mysli ze to neviem aka je realita? Myslim ze vysledok celej veci by bol lepsi kebyze to posle velmociam sveta a na birdz.sk Aj ked viem ze to autor myslel dobre.
A ked si budete chciet povedat, ze mate strasny zivot, spomente si na tieto fotky. Aspon zistite aky mate ten zivot ruzovy. (krute, ale pravda)
co ja viem:
Myslite si, ze tetovacky ktore robi tetovacie studio, ktore najdete na www.tetovacie-studio.sk su pekne a lacne (uz od 5 euro, viac info na www.tetovacie-studio.sk/objednavky alebo www.tetovacie-studio.sk/kontakt) ?
tak to by sme asi zmazali ako reklamny odkaz
Samozrejme jasne reklamné odkazy mažeme.
a to je fakt trpká pravda. ale pokiaľ sa nezmení celý systém humanitárnych pomocí krajinám 3tieho sveta, z tých sračiek sa tak ľahko nedostanú.
No k diskusii: je to smutne, ale my aj tak budeme davat peniaze radsej cirkvi ta ich ma malo
Niektorí ľudia majú mnoho a nič si nevážia, od samej nudy robia blbosti.
A iní by za kúsok chleba vraždili.
Pravdou však ostáva, že tie obrázky sú realita.
U nás sa každoročne pri koledovaní vyzbiera okolo 70 000Sk, tak dúfam, že sa do tej Afriky aj naozaj dostavia.
a k teme vsak to uz vsetci vieme, ale bohuzial nic s tym nespravime...
Vďaka za vysvetlenie.