Wibmledon je znamy jahodami so slahackou, Frenh open okrem ineho aj pre svoju krasnu oranzovu antuku. Antuka je specificky povrch, najpomalsi, vymeny su miestami ovela dlhsie ako to byva na tvrdych povrchoch, o kazdu lopticku sa zvadza tvrdy boj. Aj preto
Roland Garros je taký "môj". Po tom čo nám nejakí papaláši vypli všetky športové programy, už ráno zapínam na nete aspon to nešťastné scoretable
Verím, že tento rok to vyhrá Roger a strašne mu v tom držím prsty. A Dominika by nám tiež nemusela hanbu urobiť (btw u zien to bude po skončení kariéry heninovej zaujímavé)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som zvedava, ako to zvladne federer...zakerne bude, ked tento rok, ked nevyhral australian open, vyhra french open (ale o tom pochybujem)...
Verím, že tento rok to vyhrá Roger a strašne mu v tom držím prsty. A Dominika by nám tiež nemusela hanbu urobiť (btw u zien to bude po skončení kariéry heninovej zaujímavé)