Pride mi to ako ako celkom plodna tema...Muzi aj zeny mali hadam odjakziva svoje ulohy,postavenia,dajme tomu zena je ta,ktora vari a upratuje,alebo muz je ten co rube drevo/lovi ryby A podobne...
Co si myslite,ake cinnosti a vseobecne - co by ste prir
jasne žena by mala variť, prať a pod lebo ja to neviem a náhodou keby ju zaujímajú autá je to len výhoda lebo mňa nebavia vôbec...
no našťastie chlapovi stačí chodiť do práce a večer ženu uspokojiť a to je jeho celá práca v stereotypnom vzťahu...
sú isté veci, ktoré sú, myslím si, ženského charakteru a naopak veci mužské avšak nevidím problém, keď sa tých vecí chytí aj opačné pohlavie. to ešte z nikoho nerobí mužatku alebo zženšteného chlapa (napísala som dobre zženšteného? )
Moj manzel bude varit, prat, upratovat, starat sa o deti...a keby ich aj porodil bolo by to idealne
A ja si budem chodit do fitka a do kozmetickeho salona
Kopec módnych návrhárov sú muži a napriek tomu, že záujem mužov o módu sa vo všeobecnosti pokladá za "divné", práve módni návrhári sú obletovaní a obskakovaní mladými ženami. Už nie sme v praveku a ak sa muž či žena v súčasnosti chytí činností, ktoré boli kedysi výhradené len pre opačné pohlavie, nie je to nič zvláštne. Doba sa vyvíja.
No ja som strasna zastankyna prav zien aj preco je Finsko moja oblubena krajina prva krajina co uznala rovnopravnost zien a spravila by o aj skorsie lenze bola pod nadvladou ruska . Som uzlicek nervov a ked som sla zo skoli bola som brutalne napalena ...tak som si trocha kamoske ponadavala a taka tetuska na mnna " joj ze sa nechambis nadavat ako chalan!..." no mala som dosť ... alebo ze " ved pekne pis ani chalani takto nepisu" ...preco onimusia byt podla staromodnych konzervovanych ludi vzdy o krok napred...nehovorim zasa ze zeny su lepsie ale napriklad. dievca a chlana idu na strednu za kuchara/kucharku ...babu vezmu do skoly supa zemaky a z chlana sa za 5/6 rokov stane sefkuchar...ja osobne som este v telke alebo tak sefkucharku nevidela a kuchhara v skole nie akurat mladych brigadnikov co akurat vystudovali...ako moj ujo... op 4 rokoch po ukonceni skoly rpracoval v holiday in v blave... a celkovo idetu len o to kto je vcom lepsi... a to sa da usudit len podla jednotlivcov a nie podla pohlavia... joj soms a rozpisala sorry
ale zeny to vedšinou maju vzdy tazsie! karieru ,rodinu vsetko.... ak natrafia na svinu chlapa ,ten si na nej uzije a ma ju na haku...ona moze zostat tehotna a co? musi devet mesiacov nosit decko potom ho porodit co je zevraj dost narocne a potom sa on starat.. a co dostane? trapnu tisicku....a n najst si robotu? vela ludi hladi aj na to ci maju deti... kamoska ma segry trojicky....jej mama koli nim nemohla najst robotu..večšinou ked sa jej spytali na deti jej povedali ze sa ozveme....tak vtdych islamskych krajinach co tam robia tym zenam ! Zeny by si zasluzi aspon trosicku ucty! juj uz znova tu hlasim svoje slovo .... umlčte ma
čo tu riešite ? šéfkuchárov ??? preboha však je dokázané, že muži sú lepší kuchári. Je to proste celé o tom, že máme lepšie chuťové bunky s tým si nepomôžete. mňa náhodou varenie baví, bývam v podnájme, a varím si sám. Moja mamina je kuchárka, a ked doma niečo robí, tak ma zavolá, ja prídem a okoštujem a poviem jej, čo tam chýba proste toto je malý detail, na ktorý ste tuším zabudli a osobne mi je jedno, kto si čo myslí. baví ma varenie, živiť sa tým však nechcem, neštudujem na vysokej škole aby som robil kuchára každý nech si robí čo sa mu zapáči. ked chcú chalani tancovať balet, nech tancujú. Ked chcú baby stavať baráky, nech stavajú.... mne je to jedno
ak sa žena živy tym ze opravuje auta =ty k nej prides precitas jej to a ona ma strateny cely zivot (ak nic ine nevie)nech každý robý v čom je šikovný:d
@25 nie nejde, pokial chceš variť v školskej jedálni vyprážaný syr so zemiakmi ale pokial chceš byť v dobrej reštaurácii, a denne variť špeciality, fajnovučké polievky, a podobne, tak by tvoje chuťové bunky mali byť viac než len v poriadku...kludne si k tomu nájdi na nete články, mne sa nechce ale viem že to tak je
b no nebudem tu pisat tie ciselka bo tu by ich bolo vela nooo vis ale co je pretvarka? a setxci nemame iq rovnym dielom to odpovedam tusim tunidlovi a este ja tu nerozoberam kucharke umenie ale ako priklad ze sme utlacane! ved kto si mohol vybrat pohlavie! no a nezalezi kto ma"lepsie chutove bunky" ale kto ma aky talent ,priebojnost a ambicie tak ti veru povim cha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mne je to uplne jedno kto co robi, ale osobne chcem muza, co ma ochrani atd atd..cize ziadnu zenu
no našťastie chlapovi stačí chodiť do práce a večer ženu uspokojiť a to je jeho celá práca v stereotypnom vzťahu...
A ja si budem chodit do fitka a do kozmetickeho salona
Hej a sprosto sa smiať s afektovanými kamoškami
A rovnako majú muži veľkú prevahu ako šéfkuchári v reštauráciách ...
A veľa mužov vie variť, priam radi varia a fakt si nemyslím, že by ich niekto považoval za zženštilých ... Skôr za šikovných ... Kua ja takým závidím
Máš pravdu v tom, že je to zvláštne, ale ja som kucháriek videl v telke dosť
aj keď väčšinou skôr v regionálnych televíziách
ale občas sa na nejakej prime mihnú, myslím, že aj niekde v nejakej slovesnkej rannej relácii a tak ...
Lol natrafia na sviňu chlapa ...
Tým si chcela povedať, že ženy sú nesvojprávne a nemôžu si chlapa vybrať, alebo že sú slepé a nevedeia si vybrať?
Mne sa nezdá, že by u kuchára nejak extrémne šlo o chuťové bunky ...