záleží od toho, odkial si v prijatelnej vzdialenosti už toho na nete nájdeš naozaj vela .. a k tým zlavovým portálom, dajú sa tam nájsť aj lacnejšie, no osobne vyskúšané nemám..
ja som napr. zo západného Slovenska a tak ako prvé by som asi uvažovala Bojnice, alebo naposledy, ked som čítala noviny, tak som videla prílohu o kempovaní, to by sa mi páčilo, takže len si pohladať, kde sú kempy a ísť to by bolo aj dobrodružné, nie len romantické!
ak romantika tak u mňa jednoznačne Paríž (aj keď to nie je na SK) - lacné letenky cez vyhľadávač ( » www.nadosah.sk/),... hotelík lacno cez vyhľadávač (hostelworld), a zamilovaný program podľa uváženia ale ak trváš na Slovensku určite si pozry zľavy na pobyty ( » www.zlavypokope.sk/main.php?page=s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neber to osobne
ja som napr. zo západného Slovenska a tak ako prvé by som asi uvažovala Bojnice, alebo naposledy, ked som čítala noviny, tak som videla prílohu o kempovaní, to by sa mi páčilo, takže len si pohladať, kde sú kempy a ísť to by bolo aj dobrodružné, nie len romantické!
My sme z Topoľčian a jednoducho sme sa zdvihli, zbalili a odcestovali do Banskej Štiavnice na celý víkend.
Cenovo prijateľné a super se vším všudy
ale tam si nieco urcite najdes