chcela by som poradiť nejakú peknú romantickú slovenskú alebo českú pieseň.. viete takú čo vás jej slová chytia za srdiečko.. ak tu už taká téma bola tak prepáčte ale ja som našla síce podobné témy ale tam boli zvyčajne anglické piesne.. a ja by som chce
Smutnu: elan - "amnestia na neveru" , "prva laska" , "jedenaste prikazanie" , "O laske"; team - "neverna" ; no name - "zili" , "stromy" ; kabat - "mala dama" ; tublatanka - "laska drz ma nad hladinou" , olympic - "jasna sprava" , darinka rolincova - "anielik moj" ; lucie (kapela lucie, nie lucie bila) - "chci zas v tobe spat" , "srouby do hlavy"
Veselu (asi sa skor hodi povedat stastnu): elan - "kralovna bielych tenisiek" , "zalubil sa chlapec" , "kocka" , "cakam ta laska" - krasna piesen (text)! , "spravme to" , "voda co ma drzi nad vodou" , "Ak niesi moja" (Vaso Padejdl) ; Slobodna Europa - "Dievca z hornych 10.000" ; team - "je to vo hviezdach" ; soundtrack z fontany pre zuzanu 2 spieva to lucie bila, a palo habera - "laska silena" ; marika gombitova a miro zbirka - "v slepych ulickach" ; Richard Müller - "milovanie v dazdi"
Hip hop: h16: "pod so mnou von"
P.S.: Sorry, ale hip hop moc nepocuvam, tak to ti moc neporadim... a je tam vela elanu, a aj dost od pala haberu, ale tak mozno si z toho nieco najdes
je nenormálne krásne. smutné, lyrické, romantické, melancholické, atmosférické. ale ak ti ide o slová, tak pri tých dvoch vetách, čo sa tam opakujú, ti toto nebude dostačujúce
rovnako mi napadlo aj
ohm square - wounds on a cherry tree
/obe sú české skladby/
a slovenské?
lavagance - cruel games
hm... a keď chceš rozumieť, tak si pusti Karla Kryla - Jeřabiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no to je jedno aku ci popovu alebo ludovu.. .. hlavne nech je romanticka
Veselu (asi sa skor hodi povedat stastnu): elan - "kralovna bielych tenisiek" , "zalubil sa chlapec" , "kocka" , "cakam ta laska" - krasna piesen (text)! , "spravme to" , "voda co ma drzi nad vodou" , "Ak niesi moja" (Vaso Padejdl) ; Slobodna Europa - "Dievca z hornych 10.000" ; team - "je to vo hviezdach" ; soundtrack z fontany pre zuzanu 2 spieva to lucie bila, a palo habera - "laska silena" ; marika gombitova a miro zbirka - "v slepych ulickach" ; Richard Müller - "milovanie v dazdi"
Hip hop: h16: "pod so mnou von"
P.S.: Sorry, ale hip hop moc nepocuvam, tak to ti moc neporadim... a je tam vela elanu, a aj dost od pala haberu, ale tak mozno si z toho nieco najdes
ale u mňa pomalé = romantické :-0
je nenormálne krásne. smutné, lyrické, romantické, melancholické, atmosférické. ale ak ti ide o slová, tak pri tých dvoch vetách, čo sa tam opakujú, ti toto nebude dostačujúce
rovnako mi napadlo aj
ohm square - wounds on a cherry tree
/obe sú české skladby/
a slovenské?
lavagance - cruel games
hm... a keď chceš rozumieť, tak si pusti Karla Kryla - Jeřabiny
H16-milujem
peter nagy-kristinka (nie je to romanticke ale slova ma chytaju za srdiecko)
elanovky
aya-maly princ, modre z neba
honza nedved-podvod
michal david-každy mi te lasko zavidi
imt smile-milostna symfonia
aya-malý princ
beáta dubasová-vráť mi tie hviezdy (spomienky mi to naženie do hlavy asi aj o 50 rokov)
exil- kamarát, toto je asi hymna všetkých,čo sa zamilovali do kamaráta...
desmod-niekto ti to povie skôr než ja
elán-kráľovná bielych tenisiek a ešte asi milión ďalších
atď.