aj vy mate taky pocit,ze v dnesnej uponahlanej a technickej dobe sa z nasich zivotov uplne vytratila romantika???listy,kvety,mile prekvapenia..to je nieco,co dnesna generacia nepozna..alebo hej? )
neviem, nemam taky pocit ze by sa vytratila, aj ked zamilovane listy zvacsa nahradili sms, to je fakt....ale pokecy pri zapade slnka stale ostali,darceky a prekvapenia tiez- teda aspon u mna a to ja nie som nejaka romantička...
hmm... ked sa strtnu dvaja normalni ludia, nioeje dovod aby zabudli na romantiku avsak naky zupa ganxta (siri sa to ako mor) ta nezobere niekam na pokec pri zapade slnka atd... skor sa ist niekam dojebat
Aj ja si myslim ale dnes som videla chlapa ktory bol krasne obleceni mal v ruke asi z 20 ruzi a malu tasticku a bolo to krase cakal na svoju asi babu alebo co ja viem ale bolo to zlate a preto viem ze sem tam sa niekto najde ktory sa obetuje na romantiku.
ale ba este taky nevymreli urcite...je to mile, ked ta chlap caka s kyticou v jednej ruke a milym darcekom v druhej ruke...ale ja si na to nepotrpim...len aby prisiel a to mi staci
romantika sa vytratila tak z polovice ale stale je...ale ked mam pravdu povedat, ja az prehnanu romantiku nemusim..vedla seba by som nezniesla chlapa co by mi spieval po doknom, pisal basne...
No ezte sa to tu diskutuje... ja som prave rozmyslal, ci je romanticke na prve rande s babou doniest cervenu ruzu, alebo sa to uz povazuje za staromodne?
nepozná ..som si aj ja všimla, ale mne to aj tak celkom vyhovuje, nikdy som nebola na romantiku, záleží od jednotlivca ..poznám jedného chalana, ktorý je brutááál romantik ..a myslíím, že takých, ako on ..je na svete ešte dosť ..aj raz, sme boli v ZA ..a tam taký zlatý pááárik ..ako z filmu, total romantika, keby ste ich videliiii aaaaaaaaaach
tak romantika...no moj priatel mi vyznal lasku v kratkej, zato velmi humornej basnicke a potom mi to este aj zaspieval za doprovodu jednej slovenskej pesnicky kde trochu pozmenil slova ...sice troxa falosne, no bolo to to najkrajsie co som kedy pocula ...a na prvy pohlad by ste nanho urcite nepovedali ze je romantik..ja som myslela ze je tiez skor taky tvrdas...nuz ale ludia su rozni
romantika je stále, len ludia sa na nu pozerajú inak a vykonávajú ju inak... to znamená, to, čo tu už niekto povedal, sms namiesto listov, dary kúpené namiesto vyrobených ručne... atď.
ale ja som dneska spravila náramok svojmu milovanému...
heh ludia romantika je dobra pi..vina kebyze mi chalan donesie kvety alebo darcek na valentina tak ho asi zabijem...este ze ten moj to nema vo zvyku...heh a pri sexe tak isto sviecky a hodinove predohry...no koniec sveta to su uplne blbosti
no ja si so šracom píšem listy lebo tam vie napísať to a vysloviť... čo normálne do oči povedať envie... alebo sa nevie vyjadriť a sem tam mi otrhne kvietok.. alebo sme niekde na luke taze romantika existuje
Typek prave to ze seci su materialisti a pozeraju len na peniaze. A to je ten problem, v dnesnej dobe uz len malo chalanov kupi svojej babe kiticu ci jednu ruzu a vies preco ? Lebo ruza = 70 - 80 SK a povie ze zachvilu zvedne a to sa neoplati. Kytica ani nehovorim, to tak 300 - 500 a tiez je zachvilku v pecku. Toto som uz pocul mnoho krat. Ale ked ju lubim nie je co riesit.
Nehovorim ze to robim nejak casto ale ked chodievam okolo kvetinarstva, raz za cas kupim tej mojej aspom ruzu alebo taku mensiu kyticu, len preto aby som ju potesil, nerozmyslam nad tym ze aa dam 300sk za kiticu, ale rozmyslam nad tym ako sa tomu potesi.
Takysto vecere, staci si najst troska casu a uzaj to ide. Ak vy co to nerobite, skuste to raz, zoberte sa a kupte kyticu kvetov, nemusi byt velka len nech je pekna. Nic babe nehovorte, pockajte normal ako ked idete von, dajte jej kyticu, povedzte jej ze ju milujete a chodte na veceru (nehovorte jej kam idete), nemusite vobec vyberat nobl restauraciu, babe ide vetsinou o princip ze ste si na nu spomenuli, taka normalna vecera v nie super mega podniku (ale podniku na urovni) vas vyjde tak cca 400 max 500sk za oboch.
A teraz klasika materialisti sa ukazu 500 + 300 to mam 800 a co ja viem co si za to secko moze kupit. Ale verte ze to potesenie milovanej osoby za to urcite stoji. Ani neviete aka bude rada.
A odporucam prevadzat iba s tym koho ozaj milujete, na zbalenie baby by som to skorej povazoval ako trik alebo zbytocne vyhadzovanie penazi.
ja mam zmysel pre romantiku, ale už sa tým nezaoberám ,dnešne baby ktoré majú pekné nohy, vyholené pipiny, biele sukničky a namalované papulky, nestoja o to aby som si vylieval srdce ,radšej jej kúpim pár s3kov ,a nakoniec koniec koncov každý máme čo sme vlastne chceli...
Chalani sú divný, napríklad môj chalan si o sebe každému vraví, že nie je romantický, ale občas ma vie prekvapiť nejakou úplne romantickou vecičkou. Ale zdôrazňujem to občas:_)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ja som dneska spravila náramok svojmu milovanému...
Nehovorim ze to robim nejak casto ale ked chodievam okolo kvetinarstva, raz za cas kupim tej mojej aspom ruzu alebo taku mensiu kyticu, len preto aby som ju potesil, nerozmyslam nad tym ze aa dam 300sk za kiticu, ale rozmyslam nad tym ako sa tomu potesi.
Takysto vecere, staci si najst troska casu a uzaj to ide. Ak vy co to nerobite, skuste to raz, zoberte sa a kupte kyticu kvetov, nemusi byt velka len nech je pekna. Nic babe nehovorte, pockajte normal ako ked idete von, dajte jej kyticu, povedzte jej ze ju milujete a chodte na veceru (nehovorte jej kam idete), nemusite vobec vyberat nobl restauraciu, babe ide vetsinou o princip ze ste si na nu spomenuli, taka normalna vecera v nie super mega podniku (ale podniku na urovni) vas vyjde tak cca 400 max 500sk za oboch.
A teraz klasika materialisti sa ukazu 500 + 300 to mam 800 a co ja viem co si za to secko moze kupit. Ale verte ze to potesenie milovanej osoby za to urcite stoji. Ani neviete aka bude rada.
A odporucam prevadzat iba s tym koho ozaj milujete, na zbalenie baby by som to skorej povazoval ako trik alebo zbytocne vyhadzovanie penazi.