Čau všetci, mám taký menší problém.
Dostal som strašne veľkú chuť si po dlhej dobe zahrať hru Rome total war. Keď som ju išiel zapnúť, tak mi nešlo absolútne nič, a keď som ju skúšal stiahnuť z 3-och rozličných zdrojov, všade mi winrar vyhodil, že je t
5 - zato stahovat cracknute verzie hry je 100% legalne, cez torrenty sa da stahovat aj bez toho aby si musel seedovat, staci nastavit "neodosielat data" a wow iba stahujes, to je cool co. Cize iba stahujes z viacerych zdrojov ale nezdielas nelegalny obsah dalej cize je to to iste ako keby si to stahoval z nejakeho pofiderneho ulozto
este som nepocul aby torrent spomaloval pocitac nechapem co to ma s rychlostou pocitaca... cez p2p stahujes data (obmedzi max rychlost netu) a zapisujes data na disk (vytazenie HDD) ze spomaluje pocitac, my god chlapci, to neni len to ze stiahnut si torrent klient a spustit, co tak si tam odklikat par zakladnych nastaveni a boli by ludia stastnejsi, ale chapem, ze je radsej jednoduchsie stahovat z ulozto nejakych 300kb/s random .rar subory plne virusov a ani nemas od inych ludi feedback co vlastne stahujes
@ygor jj presne to.. som cital ze to je bug hry.. ked maju v armade tie voziky tak proste vyhravaju aj take bitky kde by nemali sancu ziadnu... proti nim vzdy treba davat normalny boj aj keby vyhras autoresolve zbytocne o vela vojakov prides
@21 Aj v novších dieloch boli armády zložené čisto z obliehacích strojov v autoresolve schopné poraziť vybalancovanú armádu proti ktorej by v normálnom boji šancu nemali
@ps102 take pokusy som nerobil ani sa mi nechcelo.. btw mna ine diely ani moc nebavili.Jedine co ma bavilo boli rome total war a datace a medieval total war 1 a 2 plus datace a v medievali tie obliehacie stroje nic moc sak ked si mal kriziakov na konoch neverim ze tie dela by mali sancu a v rtw 1 barbari ani obliehacie stroje nemali a ja som hraval len za barbarov myslim germani,galovia,briti
@barky
Mne osobne sa najviac páčil asi Medieval II.
Za HRE som prejebal asi 100 hodín
V datadisku zasa som hral veľa krížové výpravy za Saladina,
V Empire sa mi páčia niektoré mechanizmy, napríklad technologický strom alebo to že región je rozdelený na viacero miest. Na druhej strane je to hrozne zabugované a má to debilnú AI
Napoleona, Šogúna a Rome II som nehral.
@ygor hej maju len vsetky armady musia ist cez vodu na zaciatku a tie imba rebel flotily ku zaciatku to je hroza @ps102 no kingdoms do medievala 2 je najlepsi datac v serii rome ever tam som hral vsetko okrem indianov uplne super to malo tie vlastne menu,soundtracky,jednotky,hrdinovia
@barky Kingdoms bol super datadisk. Mne sa najviac páčili Teutonic a Britannia kampane a hudbu mali tiež úplne super. A tie jednotky tiež, takí dismounted ritterbruder
@barky A konvertoval si keď si mal na výber? Ja som bol zase pravý opak a snažil sa vykoreniť tých litovských pohanov. Za Litvu si sa musel spoliehať hlavne na jazdectvo a všeobecne mobilné jednotky, lebo už len bojovať proti jednotkám rádu z miest bolo celkom hardcore, nieto proti rytierom. Čo mi prekážalo na týchto hrách bola AI v otázkach diplomacie, aby ťa zrádzali spojenci, resp. štáty, ktoré proti tebe nemali šancu a išli ti loďami obliehať prístav. Úplne zbytočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
No a inak fakt sťahuj image súbory sú super : )
este som nepocul aby torrent spomaloval pocitac nechapem co to ma s rychlostou pocitaca... cez p2p stahujes data (obmedzi max rychlost netu) a zapisujes data na disk (vytazenie HDD) ze spomaluje pocitac, my god chlapci, to neni len to ze stiahnut si torrent klient a spustit, co tak si tam odklikat par zakladnych nastaveni a boli by ludia stastnejsi, ale chapem, ze je radsej jednoduchsie stahovat z ulozto nejakych 300kb/s random .rar subory plne virusov a ani nemas od inych ludi feedback co vlastne stahujes
jj sosni torrent odporucam ten kde su vsetky datadisky funguju bezchybne
A britonci maju este aj dobru polohu... teda mali az kym som im tam nedopravil Kartago
Mne osobne sa najviac páčil asi Medieval II.
Za HRE som prejebal asi 100 hodín
V datadisku zasa som hral veľa krížové výpravy za Saladina,
V Empire sa mi páčia niektoré mechanizmy, napríklad technologický strom alebo to že región je rozdelený na viacero miest. Na druhej strane je to hrozne zabugované a má to debilnú AI
Napoleona, Šogúna a Rome II som nehral.
Tak som to skúsil s tým pirate bay, ale napísalo mi to, že neplatný certifikát.. Čo s tým?
@ps102 no kingdoms do medievala 2 je najlepsi datac v serii rome ever tam som hral vsetko okrem indianov uplne super to malo tie vlastne menu,soundtracky,jednotky,hrdinovia
@enkidu jj tie boli najlepsie ale ja som hral za pohanov proti teutonskemu radu a britania asi top soundtrack