Kulturu??? No predstavim si taku osadu vsade bordel,smrad,spina chatrce dojde rozboril tak mali bastardi behaju okolo kamrery potom tam etela drzi na rukach uz 20te decko v hube ciga ,pista lakotos ta otravuje daj mi 10 evri zajtra ti vratim...
@zmrdak ak by si to siel studovat na UKF, priprav sa, ze minimalne prvy rocnik to bude sama biologia, psychologia, sociologia a podobne picoviny, ktore s odborom nic spolocne nemaju.. kamos to studoval a po roku odisiel..
@zmrdak neviem či sa dá Rómština študovať, asi by museli byť rómski učitelia... Ja ale nechápem inú vec. Všade je normálne, že sa ľudia učia jazyky okolitých krajín. Ale u nás polština, ruština či maďarčina nehrozí...
Ako nenadávajte mi tu, ale my si robíme zbytočných nepriateľov so susedov. Pred sto rokmi bolo normálne, že ľudia v strednej európe vedeli nemecky, maďarsky, poľsky, rusky + svoj jazyk. A teraz sa všetci hráme, že len angličtina je na svete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja tam ziadnu kulturu nevidim!!!
Rómovia robia x záslužných činností, ako napríklad posilňovanie demografickej krivky atď, ale to ty nevidíš.
Krásny volebný slogan pre niekoho kto vlastný zberé suroviny :
CHRÁŇTE RÓMOV NESKRACHUJEME
už to vidím ako sa to vyjíma na nejakej ocelovej onej nad zberňou
» www.portalvs.sk/sk/studijny-pro...
Ako nenadávajte mi tu, ale my si robíme zbytočných nepriateľov so susedov. Pred sto rokmi bolo normálne, že ľudia v strednej európe vedeli nemecky, maďarsky, poľsky, rusky + svoj jazyk. A teraz sa všetci hráme, že len angličtina je na svete...
a neviem ci nepriatelov robia ludia alebo politik SNS...
aspon v madarsku...