No tak ja akoze moc...heh...no bywa w tom istom meste ako ja...heh noo tak napiste aky nanho mate vy seci nazor a ci sa wam pacilo jeho vystupenie abo tak
romsco : a ty ho poznas ? lebo ja poznam weeela ludi co ho poznaju a nic take o nom nehoworia...howoria ze je to fajn clowek, ze sa s nim da pokecat...a tak
na svoj vek hrá dobre a vie na gitare,ale viac sa nevyjadrujem kedže ho vôbec nepoznám povahovo a pod.. a čo povedia iní ma netrápi,robím si svoj názor..
je to rodený rocker to sa v ňom nezaprie, síce som ho hrať nevidel lebo som tú vec nepozeral ale viem, že má za sebou kvalitných muzikantov (Fero Gašparík - basa a Ľuboš Lichý - bicie) a pravdepodobne už si stihol zohnať aj kvalitného speváka, takže čas ukáže čo z neho bude
No super diki za nazor...suhlasim s tymi ludmi co sa nevyjadrowaali powahovo bo ho nepoznaju...aj ja by som to sprawila tak...kebyze nwm aky je...noo a k tym co vraveli ze je namysleny...tak naozaj neni normalny chalan ani sa nevytahuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
fúúúj