Stalo sa už aj vám, že ste spoznali ľudí s rovnakým menom, ktorí mali aj celkom rovnaké vlastnosti? Napr. dve Lucie strašne tiché alebo Mišo, ktorý stále niečo vyvádza?....
Myslíte si, že všeobecne platia tie reči "postrach Denis" a podobne?
To nie, ale teoria Hanky sa nam s kamaratom osvecila. A pri tom ta "jeho" Hanka je asi o 10 rokov starsia ako ta "moja" Hanka a samozrejme vobec sa nepoznaju.
nie, to fakt musí byť už veľká zhoda náhod, ale poznám jednu čo má rovnaké meno ako ja a..hrôza, vôbec nie sme (vďakabohu) rovnaké, čo sa týka vlastností, a to ma aj úprimne teší
Určite to tak nie je, aj ked si myslím, že v podvedomí to v nás je, napríklad ked niekto, koho veľmi nepoznáme povie, že sa volá Katka, tak určite si spomenieme na tú Katku, čo sme najviac poznali a budeme tipovať, že má také vlastnosti ak tá, čo sme poznali, netipneme jej iné vlastnosti
A takisto ak poznáme niekoho, na koho nemáme najlepšie spomienky, tak to jeho krstné meno sa nám nebude páčiť, bude patriť medzi naše neoblúbené a to nie kvôli tomu, ako znie, ale kvôli tomu, že si ho spájame s tou osobou.
nie, podľa mňa to vôbec neplatí ...bývalá spolužiačka mala tiež také meno ako ja ale ani trošku sme sa nepodobali vlastnosťami ...myslím si že ľudia s rovnakými menami nemusia mať rovnaké vlastnosti (samozrejme môže sa stať že sa nájdu taký ľudia ale len výnimočne)
U mňa boli Lucie bohyne aj sú až na jednu ktorú som miloval ako kamošku a vyklula sa z nej p.....Odjakživa som si myslel že Evy musia byť tak isto vždy krásne lebo špatnú som ešte nestretol.
hehe hej ja som ivana a urehotana =D=D ale mam spoluziacku ktora je tiez ivana a je hrozne ticha normalne ja tomu neverim ze rovnake mena=rovnake vlastnosti aspon u mna to neplati
jno u mna to dasa powedat ze palti u meta Anton heh.. mam kamosa brata a byvaleho spoluziaka a este aj stryko sa tak volaju a vsetci su hyperaktivny k zivotu heh a hlavneze snimi stale sranda a tie hlasky co vedia zo seba dostat no nenormalne nieco hehe ale inak neee aspon u mojho mena to neplati .. co poznam baby s menom maria su wetsinou tich ee hehe a to ja o sebe povedat nemozem ehhe :
ono niečo na tom je, podobne ako na dátume narodenia, roku narodenia atď., aj som si vravela vždy že dievčatá s takým menom sú také a chalani zas takí, ale jasné, že to nie je 100% človeka, veď vplyv má aj spomínaný dátum narodenia nevraviac o rodičoch a výchove, skúsenostiach... ale je na tom niečo. aj sú také podobne ako horoskopy že podľa mien a ja som sa v tom náhodou našla, aj iných ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale tak myslím, že sa mi to ešte nestalo... ale dosť často sa mi hrozne znechutí nejaké meno kvôli tomu že ho má určitý človek...
skor sa mi stalo, ze clovek vyzorovo podobny mal rovnake vlastnosti..
takže nie, nemyslím si to
A takisto ak poznáme niekoho, na koho nemáme najlepšie spomienky, tak to jeho krstné meno sa nám nebude páčiť, bude patriť medzi naše neoblúbené a to nie kvôli tomu, ako znie, ale kvôli tomu, že si ho spájame s tou osobou.
inak nepoznam kazdeho co poznam podla mena su iny
i ked na tomasov by som daco mal ale to nejdem zverejnovat
PS: všetkých tomášov ktorích poznám su menšieho vzrastu
@d170 , múdro.
Hoci s nami dvomi súhlasím