Čo robíte keď máte na testoch 3 alebo proste viacej odpovedí jedno písmenko? Myslím že 3 otázky za sebou Béčko... Mne to príde vždycky divné a hľadám kde mám chybu A tento rok na monitore (forma A) mi to tam vkuse vychádzalo tak že 2 otázky za sebou ro
nerobím nič... kedysi som stresovala a ešte som si to viac dokašlala ... teraz to už nechávam tak... a čo, že bude viac písmen po sebe rovnakých? treba viac veriť sebe a svojim schopnostiam ako blbému pocitu z písmen
nezamyslam sa nad tym, lebo sa mi malokedy stava, ze by som nieco nevedela
ked tak, tak mozno v gramatickych testoch v slovencine rozmyslam, lebo tam su 4 odpovede a 3 z toho su prakticky to iste ale aj to sa vacsinou trafim kedze ide o logiku, cize som rada, ze som taketo problemy nikdy nemusela riesit
je to normálne hlavne si to neopravuj na nič iné ked si myslíš že to máš dobre... my sme minule písali skúšobnú maturu a boli 4 po sebe a bolo to správne
Keď mám už 3 rovnaké odpovede hneď to zmením, lebo si poviem, že 3 za sebou? to mam určite zle a samozrejme by som to mala dobre keby to neopravím zákon schválnosti
nic..nas 100 rocny dejepisar robi testy ktore maju vzdy 17 otazok, a vzdy je tam minimalne 14krát C... raz sme z testu vsetci podostavali trojky, a spolužiak, čo sa nič neučil mal dvojku, lebo dal všade C =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked tak, tak mozno v gramatickych testoch v slovencine rozmyslam, lebo tam su 4 odpovede a 3 z toho su prakticky to iste ale aj to sa vacsinou trafim kedze ide o logiku, cize som rada, ze som taketo problemy nikdy nemusela riesit
z piatich otázok na strane 4 Ačka a jedno Bčko, to tam bolo úplne bežné