...holky potrebujem pomoc ... mám pekné dlhé mihalnice..ale rovné :/ a neviem čo s tým.. mám doma lieštiky aj nahrievacie ale pomôže to len na chvíľu a nechcem si tým poškodiť mihalnice..počula som aj o niečom ako trvalá na mihalnice..ale bojím sa že si
Môžeme mať blbé komenty ? V tom prípade by som povedala, že natáčky, ale je možné, že to existuje aj tak nejak naozaj - ľudia už všelijaké hlúposti vymysleli, ale osobnú skúsenosť nemám a tak Ti neviem poradiť. Veľa šťastia.
@nicolalice myslím, že trvalá na mihalnice by ich poškodila viac ako klieštiky..ale zase to nemusí byť až taký blbý nápad... ja som si posledne odsekla polku mihalníc zo stredu na jednom oku tak teraz radšej ani nenosím špirálu
alebo keby si si dala možno nejaké len jemné umelé a pretrela špirálou tak by to vyzeralo inak... ale zase chápem, že keď máš svoje pekné, tak načo umelé ...
možno ešte nejaká fakt dobrá ľahká špirála, lebo mne ich vytočí iba jedna Sephora atomic volume tuším, inak mám len mierne čiarky tiež
Ani ja ich nemám extra vytočené a žijem s tým pocitom. Ak ti to tak vadí, skús sa naučiť používať špirálu. Jedna chyba pri tomto probléme je, že v naivnej chvíľke si myslíš, že hrubý nános ti pomôže. Možno, ale nie okamžite. Maľuj si ich pomaly a čakaj až ti jednotlivé vrstvy zaschnú.
Tá trvalá na mihalnice je úplne v pohode a neviem o tom, že by nejako moc škodilo. Mala som ju už asi 6 krát, bolo to fajn, mihalnice nevypadávali o nič viac ako predtým a vlastne nič zlé sa im nestalo. Ale tak záleží aj od kozmetičky...
a existujú aj kulmy na mihalnice, ale to mi moc sympatické nie je a ani účinok nie je taký ako po trvalej. A vydrží to len jeden večer. A robí sa to ľahko aj doma samému...
A osobne som klieštiky ešte neskúšala, ale našla som fajn špirálu, ktorá moje tvrdé rovné mihalnice pekne vytočí. A hej, ako spomína @17 je to aj o tom, ako tú špirálu používaš...
Fakt, vyskúšaj trvalú, za pokus nič nedáš...je to pekné a cca mesiac proste neriešiš.
(niežeby by som bola nejaký fanatik, len dcéra kozmetičky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nemyslela som to v zlom ja len že si neviem predstaviť také nepoddajné mihalnice
alebo keby si si dala možno nejaké len jemné umelé a pretrela špirálou tak by to vyzeralo inak... ale zase chápem, že keď máš svoje pekné, tak načo umelé ...
možno ešte nejaká fakt dobrá ľahká špirála, lebo mne ich vytočí iba jedna Sephora atomic volume tuším, inak mám len mierne čiarky tiež
a existujú aj kulmy na mihalnice, ale to mi moc sympatické nie je a ani účinok nie je taký ako po trvalej. A vydrží to len jeden večer. A robí sa to ľahko aj doma samému...
A osobne som klieštiky ešte neskúšala, ale našla som fajn špirálu, ktorá moje tvrdé rovné mihalnice pekne vytočí. A hej, ako spomína @17 je to aj o tom, ako tú špirálu používaš...
Fakt, vyskúšaj trvalú, za pokus nič nedáš...je to pekné a cca mesiac proste neriešiš.
(niežeby by som bola nejaký fanatik, len dcéra kozmetičky)