Boli ste niekto niekedy v tomto pražskom legendarnom podniku? Ja ho radim medzi moje najoblubenejsie. Svela hudba, zabava, ludia, prostredie- jednoducho vsetko, co ma spravny klub mat.
Jezisis, zacne diskusiu o klube a caka, ze sa vyjadria ludia co ta boli, omg... A nie co tam neboli alebo boli v Prahe ked mali 10 rokov. Takych je na BIRDZe niekolko tisic...
Prahu milujemm ....bol som tam minule let ...zamiloval som si podnik Karlovy lazne pri karlovom moste...5 poschodi a na kazdom ina hudba ....najvacsi diskoclub v strednej europe (vraj).....i ked tam boli sami anglicania a cestinu som tam vobec ani nepocul .....no aspon sa clovek zdokonali v komunikacii
no, ten tiez poznam, kolegovia tam chodia a fakt je zevraj najvacsi v strednej europe, ma niekolko podlazi a na kazdom sa zevraj hra iny styl hudby, takze si ludia mozu aj vybrat... a k tym anglicanom, tak tych je tu tolko, ze pomaly ani nevies, ci si v Prahe, alebo kde vlastne
hmm bol som v Pha rok davnejsie.. Karlovy lazne som navstevoval pravidelne, boli tam vyborne akcie aj ked mi to pripadal ako trochu divny klub.. a vraj sa tam moc fetuje
a Roxy som zazil raz.. ale zas vyyyborna pondelkova akcia.. moja prva psytrance party.. a rovno s liveactom Mutant Star, ak to vobec niekomu nieco hovori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale keď sa tam zase dostanem, určite sa zastavím
a Roxy som zazil raz.. ale zas vyyyborna pondelkova akcia.. moja prva psytrance party.. a rovno s liveactom Mutant Star, ak to vobec niekomu nieco hovori