Zdravím, s kamarátkou sme rozbehli blog o firme Apple, ešte sa rozbieha a chcel by som od vás počuť rady. Chcel by som aby mala stránka denne veľa návštevníkov a tak Ďakujem
tak ja ked som asi 3 mesiace vlastnila adresu thesims2.blog.cz a ten blog sa dostal do top 10 sims najznamejsich , tak som najprv chodila na blogy podobne zamerane a komentovala som im veci, bola som aktivna, proste som s nimi komunikovala. oni po case po tom kliknu aj na tvoj blog, ze kto si, co si. dalej moja tvorba bola kvalitna (dizajny, komixy, downloady) a preto sa tam ludia radi dalej vracali.. cize musis mat co ponuknut.. a na rozbehnutie by sa ti mozno pacil » websurf.cz (to uz som ja nerobila), takto by si uz odzaciatku vyzerala ze mas vela navstev za co by ta ludia obdivovali a stala by si sa slavna asi takym sposobom ako Justin Bieber
Polož si otázku chceš byť dobrý alebo nie ? to znamená akým smerom sa bude uberať obsah na tvojej stránke, pretože apple dosť všeobecné, na tvojom mieste buď idem do legálu a dávam tam tipy na dobré aplikácie, tipy a triky ako si upraviť vzhľad ipodu či iphonu, aký je najnovší mac, zaujímavosti a halvne ja by som to zameral na ipody a iphony... čiže jailbreak, aplikácie a warez...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov