no mne sa rozbilo otcove psp keď som si ho požičala ešte na to neprišiel ale bude z toho probléme ako hrom keď na to príde... Zabije ma... hodila by sa mi nejaká rada
@dannyd14 mama prišla domov, že mám s ňou ísť do mesta kúpiť hrnček, lebo rozbila kolegyni, a ja že "blik - dobré fórum" a čakala som, že ho založím, keď sa konečne dostanem na comp,sakra , predbehol si ma
@coleshepter tak prepáč teda. Snáď nabudúce . Ja som rozmýšlal už pred tým tiež, že buď toto alebo niečo iné ...kks sranda fakt. Ale aspoň som ti ušetril niekoľ minút života
Ked sme boli na chate a som bola sama lebo rodicia sa isli stretnut s kamosmi,tak som presuvala velku zapalenu sviecku tak mi spadla na stare drevene parkety a zacalo to horiet. Tak som zobrala handru a pokusala sa to uhasit tak som zistila ze hori aj ta handra.potom som rychlo vybehla von a hodila do snehu. Neviem co by sa stalo keby vonku nebol meter snehu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to som rýchlo pozbierala zo zeme, hodila do koša a zdrhla
ty mi čítaš myšlienky???
celý deň som rozmýšľala, že založím toto fórum!
Bežala som a zhodila vázu.
Tá akosi prevalcovala Nutiho, ten skočil na stôl, stiahol obrus s taniermi a pohármi a šálkami a ďaľšou vázou.
Keď si to čítam spätne, asi sme sa hrali na Toma a Jerryho.
Ja reagujem tak ,že pičujem,riadne... mám nervy a ... vtedy druhá strana radšej drží ústočká,lebo vidí že to nezvládam psychicky ....
musel som to poupratovať
bol som z toho chvíľu smutný