ludia mala som priatela 2 a pol roka. za ten cas sme sa dvakrat rozisli kvoli hadke a hlupostiam a po pardnoch sme to znova urovnali. lenze teraz prisiel uz treti rozchod. ano treti rozchod stym istym clovekom
rozisiel sa s tebou a chce ta spät? lol to mi pripomina byvaleho..mno vies co...kazdy rozchod je zaciatkom konca.. a ked su uz tri..neviem.. je to na tebe
zrejme nema uplne ciste svedomie voci tebe... ak beries vazne vztah mala by si vazne brat aj rozchod clovek by sa nemal hrat s citmi druheho zvlast ked ho miluje... a je mi trosku divne ze sa s tebou rozisiel ON .... je to na tebe to je pravda
Zamysli sa, preco si neista v tvojom rozhodnuti. Myslis si, ze uz ho nelubis? Alebo to je naozaj iba strach z toho, ci to ma buducnost? Ste este mladi, a ako hovoris, ste sa rozisli kvoli "blbostiam", ktore by sa dali urcite vyriesit aj inou cestou... co tak skusit to, ale s kompromismi, toleranciou, vzajomnou doverou a laskou?
Este ti to asi 50 krat povedia, ale je to pravda: Je to na Tebe... sorry dievca.
Ak sa nahodou predsa rozhodnes skoncit ten vztah raz, a navzdy, tak si pamätaj, ze ten cas si urcite nepremarnila... teda pokial tvoj frajer bol k tebe mily... Lebo aj zla skusenost je skusenost, a do buducna mas zase iny pohlad na veci, a pekne spomianky ostanu...
Nuž tak tretí krát.. to nie je až tak weľa, nie??... ale nie teraz wážne... súhlasím s názorom že tie blbosti sa dali wyriešiť aj inak ako rozchodom.. a on sa Ti predsa priznal.. aj ked neskoro.. to akože by som bola z neho sklamaná an twojom mieste a bála sa mu dôwerowať úplne.. ale ked si chce twoju dôweru získať.. ja by som mu možno dala ešte šancu weš...ale skúsiť to tentoraz inak... s dôwerou a úplnou....
za 2,5 roka niesu tri rozchody zase tak moc. je to dostatok casu na vela vela konfliktnych situacii, ktore vedu zrovna k rozchodu. potom to samozrejme zacne oboch mrziet...
ale najhorsie..najhorsie co mozes urobit, je ze chlapovi budes nieco zakazovat. mozno o nic nejde a ty robis len z "komara somara" ako to baby vedia... keby v tom bolo nieco viac, isto by sa ti nepriznaval k nicomu... takze moj nazor: nic nestratis tym, ked sa date zase dokopy a mohla by si byt trochu ustupcivejsia. je to len vseobecny nazor na situaciu, ktora je tu opisana.
Podvadzal ta s nou?ak nie tak mu nemas dovod neverit..je sice pravda ze klamal ale to boli koli tomu ze si mu zakazovala nieco co by si nemala ak niekoho lubis nemozes mu branit stretavat sa s kamaratmi ci kamaratkami... so mnou sa priatelka rozisla vcera tiez po dvoch rokoch, a preco lebo sme si nerozumeli alebo nechceli rozumiet tie male nedorozumenia nam prerastli cez hlavu..
Laska je rozhodnutie..ak sa rozhodnes ze chces byt s nim cez to vsetko tak ho milujes je len otazne ci aj on miluje takto teba...
To mi chcete povedat ze je vazne take strasne neuveritelne mega giga desu tazke si "spocitat" vsetky dobre a zle stranky toho vztahu za tym dat rovna sa a na konci vam to vypluje "je mi s nim dobre" alebo "je mi s nim zle" a podla toho sa rozhodnut?
To vazne mate tu hlavu len na to aby ste pekne vyzerali? Vsak boze je to vas vztah, tak sa zamyslite nad tym.
Alebo vy si nebodaj myslite ze vztah je na to aby to bola prechadzka s ruzovymi okuliarmi? To by potom vela vysvetlovalo....
Ak tá baba bola naozaj len veľmi dobrá kamarátka tak nevidím dôvod mu zakazovať stretávať sa s ňou... to bolo od teba veľmi hlúpe... a neviem... ak ťa s ňou nepodviedol a miluješ ho tak neviem čo riešiš..
ja viem ze bola hlupost zakazovat mu nieco, preto vidim chybu aj vsebe a rada by som to zmenila. bude sice tazke znova verit mu ale hadam si ma dokaze opat ziskat povedala som mu ze mu dam sancu ziskat si ma a povedal ze nieco vymysli aby som bola zas jeho.
tak asi aj troska potrapim ale viac menej som uz rozhodnuta dikes ludia drzte palce aby sme sa obaja polepsili a aby ten vztah uz mal zmysel
smichi: to mas od mamy? alebo z dakej mudrej knizky? alebo proste en vsade musis pchat matiku? keby to aj skusim aj tak mi vide rovnost medzi zlym a dobrym lebo to tak vzdy vide ale diki za nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Este ti to asi 50 krat povedia, ale je to pravda: Je to na Tebe... sorry dievca.
Ak sa nahodou predsa rozhodnes skoncit ten vztah raz, a navzdy, tak si pamätaj, ze ten cas si urcite nepremarnila... teda pokial tvoj frajer bol k tebe mily... Lebo aj zla skusenost je skusenost, a do buducna mas zase iny pohlad na veci, a pekne spomianky ostanu...
Ale rozhodnúť sa musíš sama.... držím palce...
ale najhorsie..najhorsie co mozes urobit, je ze chlapovi budes nieco zakazovat. mozno o nic nejde a ty robis len z "komara somara" ako to baby vedia... keby v tom bolo nieco viac, isto by sa ti nepriznaval k nicomu... takze moj nazor: nic nestratis tym, ked sa date zase dokopy a mohla by si byt trochu ustupcivejsia. je to len vseobecny nazor na situaciu, ktora je tu opisana.
Laska je rozhodnutie..ak sa rozhodnes ze chces byt s nim cez to vsetko tak ho milujes je len otazne ci aj on miluje takto teba...
To mi chcete povedat ze je vazne take strasne neuveritelne mega giga desu tazke si "spocitat" vsetky dobre a zle stranky toho vztahu za tym dat rovna sa a na konci vam to vypluje "je mi s nim dobre" alebo "je mi s nim zle" a podla toho sa rozhodnut?
To vazne mate tu hlavu len na to aby ste pekne vyzerali? Vsak boze je to vas vztah, tak sa zamyslite nad tym.
Alebo vy si nebodaj myslite ze vztah je na to aby to bola prechadzka s ruzovymi okuliarmi? To by potom vela vysvetlovalo....
ja viem ze bola hlupost zakazovat mu nieco, preto vidim chybu aj vsebe a rada by som to zmenila. bude sice tazke znova verit mu ale hadam si ma dokaze opat ziskat povedala som mu ze mu dam sancu ziskat si ma a povedal ze nieco vymysli aby som bola zas jeho.
tak asi aj troska potrapim ale viac menej som uz rozhodnuta dikes ludia drzte palce aby sme sa obaja polepsili a aby ten vztah uz mal zmysel
smichi: to mas od mamy? alebo z dakej mudrej knizky? alebo proste en vsade musis pchat matiku? keby to aj skusim aj tak mi vide rovnost medzi zlym a dobrym lebo to tak vzdy vide ale diki za nazor