Ako mám vedieť v ktorej skupine patrím ?? bude rozpísaný zoznam mien alebo podla čoho rozdeluju podla abecedy? pretože v pondelok si máme pozrieť v ktorej skupine sme a následne rozvrh...
Ty krava hlúpa. V pondelok sa máte ísť pozrieť kde ste. Som ja ale super, že som to zistila bez toho aby som vedela, na akú školu chodíš, čo si zač a podobne ,však?
Isteze, zoznam mien by mal byt zverejneny. Aspon s udajmi, kto je prvy a posledny v jednotlivych skupinach, tak sme to mali my. Oni tiez vedia, ze prvaci potrebuju nejake informacie, inak sa nehnu. Tak sa nemusis tolko bat.
A z tych ludi nado mnou, co maju blbe poznamky, si nic nerob. Oni su chudaci mentalne zaostalejsi nez ty.
sudiac podla toho ake si zakladala diskusie tak si vazne samostatna osoba, uplne ako stvorena pre studium na VS... ako vazne nic v zlom a bez urazky, ale pytat sa na kazdu prkotinu?
z teba budu mat raz doktorandi neskutocnu radost...
a k teme...zrejme budes studovat na UPJS, tak si to pozri v AISE... si to tam preklikaj(mozno zoznam studentov v danej skupine)... co viem, tak tam rozdeluju podla odborov a tak, takze sa neze budes snazit zistit si to podla abecedy (to by bol uz ozaj debilny napad, ktory by ti aj tak v nicom nepomohol)
s tou skolou nemam nic spolocne a aj tak som nieco vydedukoval...zamysli sa...
ja neviem, nám v 4. ročníku povedali, že sa do rozvrhu máme dávať podľa nejakých skupín a dovtedy sme sa dávali podľa toho, ako komu pasoval rozvrh a vlastne to robíme tak doteraz
@azel Ďakujem Ti ! TY jediný si ma pochopil, čo som myslela.....áno trochu som to zle blbo napísala hore a jasné že s tých ľudí si absolutne nič nerobím
joj deti deti väčšinu z vás musí život skutočne fackať riešiť prkotiny tuna. tak slečna sa spýta rada a čo? rozhodne je lepšia ako väčšina oslikov, ktorí sa hrajú na tvrdých tuna. bože najradšej ľudí, čo sa pýtajú ako len na všetko prikyvujú, pričom vedia tiež také to veľké hnedé (slušne povedané)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
urcite je v stvrtej!
nezavadzaj ju
20 eur si prosím.
o___________O
Tiež som si to všimla
Ty patríš na osobitnú školu nie na VŠ potom sa nečudujem, že mám-e viacerí vsugerované do hlavičôčky že na humanitu a iné stokárčiny chodia hlupáci
A z tych ludi nado mnou, co maju blbe poznamky, si nic nerob. Oni su chudaci mentalne zaostalejsi nez ty.
z teba budu mat raz doktorandi neskutocnu radost...
a k teme...zrejme budes studovat na UPJS, tak si to pozri v AISE... si to tam preklikaj(mozno zoznam studentov v danej skupine)... co viem, tak tam rozdeluju podla odborov a tak, takze sa neze budes snazit zistit si to podla abecedy (to by bol uz ozaj debilny napad, ktory by ti aj tak v nicom nepomohol)
s tou skolou nemam nic spolocne a aj tak som nieco vydedukoval...zamysli sa...
Jediný, kto je tu mentálne zaostalý, je ona. Čudujem sa, že ju vzali na VŠ.