na iPhone neznejú až tak tragicky... a hej, je to skôr doplnok
a chcem len tie dve farby
jooj nikto tu nemá prachy a koncom týždňa nemôžem zaparkovať pred hypermatketom, lebo národ je chudobný... a to nehovorím o cestách... už pomaly viac áut než ľudí na tom chudobnom Slovensku...
ja tvrdo makám, už od pätnástich ma naši nútia chodiť na brigády a nie len leto, ale celý rok... nemusím bežať za ocinom, že mi treba prachy, tak sa vzchopte aj vy
@leginacka takto ti poviem: ak sa na takéto veci musíš pýtať, tak ti to môže byť jedno lebo to nerozoznáš. a ak si myslíš že rozoznáš, tak zájdi do obchodu a povedz že ich chceš vyskúšať, a vyskúšaj ich. budeš počuť sama. a ak nebudeš počuť, tak ti to zasa len môže byť jedno.
@leginacka Rodičia mi už dosť dlho nič neplatia, som zamestnaná na plný úväzok, našťastie nemusím prerátavať každý cent, ale aj tak, dať takú sumu za slúchadlá? Naozaj mám lepšie spôsoby, ako sa zbaviť peňazí
@blueffect Tak to si potom asi pocul jediny model a na zaklade toho spravil usudok o vsetkych. Ako vravim, tour hd maju skvely zvuk a za tym si zase stojim ja. Lepsie zneli uz len napriklad bose triport ie 2
@trdelniiiq Beats neni na seriozne pocuvanie. je to pekne nadesignovany trash. v mojich ociach (usiach) ako Skullcandy. porovnavas AKG K702 s niecim od Beats? bitch please...
@leginacka nefrajerujeme, len si porovnavame e-penis. a ano, tesim sa, ze si sa podelila s ocinkovou vybavou. urcite sme nic take este nepoculi. ak by si nebola wannabe, tak by ti tu nieco aj odporucili, ale imidz je pre teba aj tak dolezitejsi. nabuduce kup Skullcandy.
@blueffect Neporovnavam. Porovnaval som to s bose tripot, ak si si nevsimol. A k akg som povedal, ze je to z inej cenovej kategorie, cize nema zmysel to s tym porovnavat. Vravim len tolko, ze v danej cenovej hladine je to kvalitny zvyk, ale opat PODOTYKAM ja tu vravim o modelovej rade tour HD, nie o beats solo.
@leginacka No ak chces ostat pri dr. dre, tak ber radsej tie tour HD. Ale rozluc sa s tym, ze ti vydrzia. Co sa tyka kvality spracovania, ta je mizerna. Jedinec ze sa o ne budes dobre starat.
@leginacka takze ty aj vies, ze to je trash. akurat ta to vobec netrapi. robis sa na tu znacku. naozaj potom nerozumiem zmyslu tohoto threadu. kup to a potom sa s tym chval.
@blueffect ale ved ja som povedal, ze akg su z inej hladiny, cize nema zmysel ich porovnavat s beats solo..vsetko, co som tym chcel povedat je to, ze nech si radsej kupi akg, ale to uz je cenovo niekde inde..pretoze ak porovnavas beats za nieco vyse 100€ a k702 za nejakych 330 eur, tak je v tom uz sakra rozdiel..plus ta vec s pocuvanim z iphonu, co je uplny nezmysel
s cim som porovnaval beats tour HD, su spominane bose ie 2..cim som chcel dat najavo, ze v podobnej cenovej relacii su tie 2 priblizne rovnako a tie ie 2 by som bral tiez..
cize neviem, ci sa nerozumieme alebo o co vlastne ide
@trdelniiiq to ako poznas tri sluchatka a random porovnavas? v cenovej hladine Beats sluchatok su sluchatka uplne inej kvalitativnej hladiny. pozri si link, ktory sem dal @night.
@blueffect tak ja som to porovnaval len s tym, s cim som mal vlastnu skusenost..je pravda, ze to nie je prave objektivne, ale myslim, ze dotycna nepotrebovala prave radu profesionala, kedze jej je v podstate jedno, aky ma zvuk, ked chce len dizajn a znacku
@trdelniiiq ja to tiez porovnavam s tym, s cim som mal skusenosti. asi sa potom nase skusenosti kvantitativne rozchadzaju. dotycna tento thread vobec nepotrebovala. chcela sa len pochvalit, ze ide kupovat drahy trash.
Nová matuita zo sloviny, čítanie s porozumením... sa šúľam z vás
Ja viem ako hrajú obyčajné, a hej, chcem červené, ale tie majú tam odkiaľ nakupujem, len HD, tak sa pýtam, či niekto nevie, aký je rozdiel vo zvuku. Na head-fi toho veľa nie je, tam tvrdia, že žiaden, v blbých reckách na nete že je. Napíšem "neviem" a pokoj, ale tak píšte čo chcete, raďte, šak nech sa zasmejeme
koho by zaujímalo, rozdiel je len v tých dvoch písmenkách, myslím že to hrá rovnako... ešte sa musia síce trocha rozohrať, ale to HD je len trik ako dostať o 15€ viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ako vážne sa pýtam
A nie, neviem, nevyznám sa do takých slúchatiek a ani by som toľko za ne nedal
A čo ak na sebe budeš mať oblečené niečo ružové, aké slúchadlá si zoberieš potom?
a chcem len tie dve farby
jooj nikto tu nemá prachy a koncom týždňa nemôžem zaparkovať pred hypermatketom, lebo národ je chudobný... a to nehovorím o cestách... už pomaly viac áut než ľudí na tom chudobnom Slovensku...
ja tvrdo makám, už od pätnástich ma naši nútia chodiť na brigády a nie len leto, ale celý rok... nemusím bežať za ocinom, že mi treba prachy, tak sa vzchopte aj vy
AKG K702 k iPhone? Si z čerešne spadol? A zosík budem nosiť v kabelke aj s autobatériou???? A inak znejú otrasne
Sola sú módny doplnok, imidžovka, a fajn na telefonovanie
a keď poviem, že mám aj Beats pro a Turbine, tak ma asi odpíšete úplne že???
Solo mi vyhovuje, len som chcela radu, či sa HD nejako líši zvukom, ale keď neviete, nechajte tak
mám rada tú značku, píšem v profile, naozaj nechcem nič iné, žiadne odporúčania, aj keby to znelo neviem ako lepšie...
Howgh.
s cim som porovnaval beats tour HD, su spominane bose ie 2..cim som chcel dat najavo, ze v podobnej cenovej relacii su tie 2 priblizne rovnako a tie ie 2 by som bral tiez..
cize neviem, ci sa nerozumieme alebo o co vlastne ide
Ja viem ako hrajú obyčajné, a hej, chcem červené, ale tie majú tam odkiaľ nakupujem, len HD, tak sa pýtam, či niekto nevie, aký je rozdiel vo zvuku. Na head-fi toho veľa nie je, tam tvrdia, že žiaden, v blbých reckách na nete že je. Napíšem "neviem" a pokoj, ale tak píšte čo chcete, raďte, šak nech sa zasmejeme