Ahojte, nevedel by mi niekto poradiť medzi výberom lekárskej fakulty Brno alebo Praha? neviem sa rozhodnúť, kam viac.. poprípade by ste mohli nejaké + a - , ak tam chodíte. bola by som vďačná
Spolužiačka chce ísť do Prahy, s tým že ona je fakt šikovná, poctivá (možno až moc) a je rada že sú tam náročnejšie prijímačky (myslím že okrem bio a chémie aj TSP a logické predpoklady). A že sú tam na výber 3 fakulty, z ktorých má každá trochu iný prístup a trochu iný obsah učiva. A Karlovka má väčšie meno ako Masaryčka, aspoň čo sa týka mediny
ja chodim na medinu do brna ....urcite vyhodnejsie ako praha uroven taka ista ...blizsie do BA co je aspon pre mna velka vyhoda a inak ...urcite by som nemenila
Čo sa týka úrovne tak ten rozdiel nieje zas taký veľky. Ale na druhú stranu diplom z Univerzity Karlovej, bude pre teba fakt dobrá vizitka. V Prahe sú tri lekárske fakulty A v rámci UK ešte v Plzni a Hradci Králove, takže si maš z čoho vybrať a tiež máš viac možností na čo sa špecializovať.
@dotka daj si urcite prihlasku do prahy aj do brna a uvidis, kam sa dostanes. pripadne sa potom rozhodnes podla dojmu, aky na teba urobila fakulta pocas prijimacich skusok co sa tyka porovnania kvality skol, pravdepodobne kazdy, koho sa spytas, bude obhajovat tu svoju a sotva sa to da objektivne posudit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
hm,tak ja nie som až taká šikovná a poctivá, takže neviem, či sa dostanem vôbec do ČR,ale moc ďakujem