nasral ma zkurveny rozhlas, ktory nam namontovali rovno pred okno. hlasia tam same chujoviny 10x za den a ani sa nikoho nepytali, ci to tam chceme. uz ma chyta nutkanie to ist odrezat, ale neviem, co by nasledovalo. uz sme tu jak na nejakej zasranej dedi
Peter piper, kusok od nas ho niekedy davno namontovali. Sused zobral noznice a rebrik, vyliezol na stlp a kabel odcvikol, normalne ho zaizoloval a nechal ho tam. Seci sa potesili. A uz je tomu cca 5 rokov. A nikto s tym nic neurobil Takze asi tak .
jasne cvakni daky kablik a bude klud a ak by to nahodou dakto opravil tak zas (mesto nema tolko penazi aby kazdy tyzden platili dakoho kto to pojde opravit tak sa na to vykaslu ..)
horsie je na tom kamarat ten byva asi 100 m od kostola so zvonkohrou-od asi 9tej do neviem kedy vecer kazdu hodinu furt furt furt hra daka sprosta hudba
Mali sa kurvy najskor spytat obcanov, ci stoja vobec o taku kokotinu!!!! Aj ja som z PD a totalne ma ten rozhlas jebe... Aj ja uz som nad tym uvazoval, ze ho rozjebem, ale vsade su tu kameri...: disappointed:
Ja ho mam tiez pod oknom... a rozhlas este nech si trepu co chcu, ale to intro,, ta hudba co tam pustaju, kokos to je na zblaznenie, pustim na plne pecky vezu a nic, aj tak to pocujem...
Miroo: u nas to iste, skoro cele poobedie hrali dake ludovky a nic nehlasili ...a este aj potom behala po dedine daka dodavka a vytrubovala tiez ludovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
odrez to. vsak to zavadzia aj vo vyhlade
horsie je na tom kamarat ten byva asi 100 m od kostola so zvonkohrou-od asi 9tej do neviem kedy vecer kazdu hodinu furt furt furt hra daka sprosta hudba