Tento rok končím zakladku a rozhodujem sa medzi 2. školami.
Prvá je gymnázium mam dobré znamky tak ze mam velku šancu, a ta druha je zdravotná škola. Problém je v tom že pred tým než som začala rozmýšľať nad zdravotnou som kamoške sľúbila že s ňou p
Prečo sa riadiť podľa sľubov? Načo ti to bude? Raz sa s ňou pohádaš, a budeš banovať že niesi na zdravotke, ktorú si tak veľmi chcela. Ja byť tebou, volím zdravotku... Sliby-chyby...
choď na gymnázium, a potom máš vyššiu šancu dostať sa aj na medicínu. Človek by si mal klásť vysoké ciele... keď už ťa to berie tým zdravotníckym smerom, choď radšej na to gymo...
,,medzi dvoma školamy " niak nemám pocit,že by si mala známky a vedomosti na gymko. Plus zdravotná škola je dobrá... potom pekné povolanie. Gymko jedine ked výška. A podla kamošky sa nerozhoduj,ešte sa pohádate možno. Kamarátky raz nebudete /možno/. Ktovie čo...
NIKDY sa nerozhoduj podľa toho kam idú tvoje kamošky. Môžeš to oľutovať. Kašli na nejaký sľub. Choď tam, kam sa rozhodneš ty! Alebo ako to tu už niekto písal, daj prihlášku na obe a uvidíš kde ťa príjmu.
gympel neni ylá voľba aj ja som tam a ak chceš ísť na medicínu tak je to asi najlepšie riešenie lebo ak si na zdravotnej v 3 tride uvedomíš že vlastne nechceš pracovať v zdravotníctve tak s tým už nič nespravíš ale ak si to uvedomíš na gympli tak to sa ešte niečo dá robiť... chápeš...
kebyze si ja mam vybrat skolu podla slubov tak by som maturovala z dejepisu a isla studovat pravo sluby su nanic ... pohadate sa a budes lutovat ze si nesla na zdravotku ... ak je to kamoska tak to pochopi a kamosky mozete byt aj ked kazda bude na inej skole ...
dajte jej pokoj, to bol isto preklep, v dalsom texte to ma dobre napisane. chod na gymnazium a sprav im skrt cez rozpocet, arogantnym nafukancom! A nechval sa svojim gymplom, @22 , na jaky chodis?
@moniqa31 - samozrejme, rozumni pochopili, to sa stane hockomu.
@mima14795 - ja chodím na GJH, to je o čosi známejšie jak GAV, ktoré som si musel googliť, lebo mi to nič nehovorilo. Btw, autorka fóra na gympel má, tak jej daj pokoj. Mám dojem, že skorej by tam nemali čo robiť arogantní a útoční ludia.
@sugi1 haha no dovol vidieť že ma nepoznáš a sudiš len podľa toho čo píšem ale však aj take individua sa vždy najdu ja arogantna niesom tak sa staraj sam o seba a nie DO MňA Ďakovala !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no hej,mohlo byť aj horšie,ale nič moc
Mimochodom ja tiež rozmýšlam nad zdravotnou.
a súhlasím so @4 ... pretože nie je zš ako zš ... ale taktiež gympel ako gympel ... dúfam,že vieš,čo myslím
@mima14795 - ja chodím na GJH, to je o čosi známejšie jak GAV, ktoré som si musel googliť, lebo mi to nič nehovorilo. Btw, autorka fóra na gympel má, tak jej daj pokoj. Mám dojem, že skorej by tam nemali čo robiť arogantní a útoční ludia.