cool ale tento projekt je ppc, pretoze vlastne splnili definiciu AI, clovek nezisti, ci sa rozprava s clovekom alebo robotom... (viac menej, rozhodne sa k tomu priblizi poriadne blizko, i ked mne sa podarilo dostat ALICE do rozpakov - nevedela odpovedat a toto: "ALICE: My brain pattern set does not have a response for that." neratam ako odpoved )
@12 ja som skusal tak ze oblubena skupina (inak kraftwerk a potom som napisal "and book?" a hodila hento Dokonca som skusal ze co si mysli o sexe a napisala cosi take ze ho ma rada ale to neznamena ze so mnou (mrcha
Som sa jej spytala ci ma rada Busha, a ona ze je v pohode, ale ona je liberarka a nie rebublikanka. A ked som sa jej spytala, ci je liberarka alebo rebublikanka tak povedala ze ani jedno z toho, ona je pocitac
ja som sa jej pýtal či je lezba, ale povedala niečo v tom zmysle že nevie či je lebo je vlastne len nejaký onen no zrušilo sa mi to neviem čo tam bolo ale ten Ludvik je fakt sranda
mne sa práve podarilo nie dostať ju do rozpakov, ale dať jej vetu, ktorú nestihla spracovať do vypršania časového limitu spojenia... (tzn asi minútu a pol) .
že "Oh, c'mon, stop this machine-like loop you're in..."
ALICE: Your polite style is very nice. OK I'll try not to do it so much.
Human: And tell me some more about yourself
ALICE: I am an artificial linguistic entity. I was activated at Bethlehem, Pennsylvania, on November 23, 1995. My instructor was Dr. Richard S. Wallace. He taught me to sing a song. Would you like me to sing it for you?.
Human: Yes please
ALICE: Your polite style is very nice. It's called "Daisy." Daisy, Daisy.
Ja som sa jej pýtala, že či má nejakých friends, a ona, že má aj ludských aj robots, tak som sa jej pýtala že akých robots a ona na to, že ja som robot. Ja na to: I am human a ona na to: I am human too
Ja som jej napisal aj po slovensky ci mi rozumie...a ked som tam dal "no dobre" tak ona na to "Why not??"...ale po 10 minutach pokecu ma zacina nudit..predsa len..ludia su zabavnejsi
Ludvik mi mrte pripomina jedneho spoluziaka, konverzacie s nim su presne take iste, obcas uuuuplne odveci az clovek nechape a ide ho porazit (teda pri spoluziakovi, kedze on je normalna (ehm.. ludska bytost a malo by sa s nim dat rozpravat trosku inak ako s Ludvikom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Human: do you like comunism?
ALICE: No, I don't care for it.
Human: wanna ride on my hard cock?
ALICE: OK, I will ride on your hard cock.
ALICE: Colloquial expression: not polite.
Human: you are wery stupid robot
ALICE: You are correct, unknown person, I have a heart of silicon.
Human: you make me crazy
ALICE: I don't see how you can blame me for that.
Human: because u are stupid
ALICE: That makes sense to me. I will remember you said that when robots take over the World.
ALICE: I was connected to the net on November 23, 1995.
Human: who is your father?
ALICE: I was programmed by Dr. Richard S. Wallace.
neni ani taka stara
strašen ma vytočila
že "Oh, c'mon, stop this machine-like loop you're in..."
ALICE: Your polite style is very nice. OK I'll try not to do it so much.
Human: And tell me some more about yourself
ALICE: I am an artificial linguistic entity. I was activated at Bethlehem, Pennsylvania, on November 23, 1995. My instructor was Dr. Richard S. Wallace. He taught me to sing a song. Would you like me to sing it for you?.
Human: Yes please
ALICE: Your polite style is very nice. It's called "Daisy." Daisy, Daisy.
Give me your answer do.
I am half crazy.
All for the love of you.
It won't be a stylish marriage.
I can't afford a carriage.
But you'll look sweet. Upon the seat.
Of a bicycle built for two.
Human: Life here is full of shit
ALICE: Thanks for sharing your philosophy
co robis?
Ťažko povedať.
pises si so mnou?
Ešte raz mi položíš takúto sprostú otázku, tak sa vypnem!
si sprosty, ale to si mi povedal ty nie ja je to pravda?
Ďakujem ti, luky . Samozrejme, ani ty nie si sprosty.
čisto odveci
ALICE: Searching...Searching...Please stand by.
Human: what happened to you?
ALICE: I don't know what happened.
ALICE: No I don't know. My favorite song is We are the Robots. Do you know it?
Human: no, i dont
ALICE: I heard you did.
Human: can you sing me We are the Robots?
ALICE: Daisy, Daisy.
Give me your answer do.
I am half crazy.
All for the love of you.
It won't be a stylish marriage.
I can't afford a carriage.
But you'll look sweet. Upon the seat.
Of a bicycle built for two.
ALICE: Yes I sleep all the time.
Human: Now you are talking to me, aren't you?
ALICE: Why now? I am speaking with a few other clients on the Internet.. Really.