Caute organizuje rozlucku zo slobodou. Chcel vediet ci ste sa uz niecoho takeho zucastnili a ak ano. Ako to prebiehalo a kam ste isli. Mna napadlo napr. Pivne kupele, motokáry, striptíz je samozrejmost... Dajte vase navrhy kam ist aby to bolo zaujimave.
Teraz to akurát riešime. Striptíz je inak celkom drahý. Skúšal som pár prostitútok z Kysúc prehovárať na krátky tanec a maximálne nejaké tie romácke ťahy, ale nepochodil som.
uprimne mi to pride ako velka picovina uz len z principu, ze sa mam "lucit so slobodou". to su tie skurvene vztahy, kde sa ludia beru navzajom ako majetok.
@Lenuska175 snubenica mojho kamosa mala tiez taky nazor, tak sme na velke naliehanie striptiz z rozlucky vynechali. A kedze s nou nemam dobry vztah tak som sa nepytal preco, ale Teba sa spytam - co je na tom take strasne zeby si kvoli tomu odvolavala svadbu?
@miro777 ja súhlasím s Lenkou, tiež mi nie je takáto predstava vôbec príjemná a pevne verím, že družbovia môjho nastávajúceho budú mať v sebe dostatok chochmesu a takéto pičoviny z rozlúčky vynechajú aj bez toho, aby som sa musela explicitne vyjadriť, že mi to prekáža
inak úplne súhlasím s komentom @3 - ja sa neplánujem po svadbe zavrieť s partnerom doma a byť 24/7 už len spolu a nemienim sa ani vysrať na všetkých mojich známych a to isté, samozrejme, nebudem žiadať ani od neho.. ale chápem, že niekto, kto berie manželstvo ako klietku, si potrebuje urobiť rozlúčku so slobodou ako z amerických filmov
Nikdy som nechápala pointu rozlúčiek so slobodou. Ak ti tá sloboda bude tak veľmi chýbať že sa s ňou potrebuješ lúčiť, načo ideš do manželstva?
Podľa mňa uvedomelým chlapom netreba hovoriť že hej nechoď sa pozerať ako ti cudzia žena trasie riťou pred očami, máš doma svoju ženu. A ak si to niekto neuvedomuje zvážila by som či je to husband material.
Mne by napriklad pocas vztahu vadilo, keby sa frajer zoberie a ide niekam na striptiz. Preco by to potom mal robit par dni pred svadbou ako gesto toho, ze sa luci so slobodou? To, ze sa vobec taketo rozlucky organizuju mi pride ako sucast toho ako divne sa manzelstvo vobec v nasej spolocnosti berie. Aj ked budem vydata, tak budem slobodna vo svojich rozhodnutiach - ano, su nejake hranice kam nezajdem lebo som vydata, ale bolo to z mojej vlastnej vole a tesila som sa z toho rozhodnutia, preto to neberiem ako obmedzovanie mojej slobody.
Ja som ten typ, ze by som s frajerom pokojne isla na peknu burlesque show alebo hocico podobne a on to vie. To, ze by sa isiel niekde opit a tancovali by tam nahe dievcata s tym ze by ho ostatni kamarati nabadali k tomu aby si uzil, lebo o par dni si ma vezme, mi pride ako keby ma vobec nevazil.
Tiež mi prídu rozlúčky so slobodou ako divné "zábavky" a nikdy by som sa toho nezúčastnil. Tešil by som sa, že vzťah s partnerom povýšim na vyššiu úroveň, ale to nie je dôvod zabudnúť na priateľov. Ľudia sú všelijakí, možno niektorí chodia bežne do striptízových barov, alebo striedajú sexuálnych partnerov každý mesiac, nerozumiem prečo by som ja, ako človek, ktorý takto nežije robil tesne pred svadbou. Navyše je smutné, že veľa ľudí práve z takýchto extrovertných párov, čo robia mega rozlúčku, mega svadbu zakrátko čaká mega rozvod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja planujem oslavit slobodu - toho ze si mozem vziat koho lubim - so sestrou na Grape.
Rozlúčka so slobodou? A čo ideš do basy?
Snáď máš rád svojho partnera a nebudeš hľadať iných tesne pred svadbou. To svedčí o charaktere.
Že ma nevzal so sebou.
(Poprvé preto, lebo by ma to tiež zaujímalo, podruhé preto, lebo by som chcela vedieť, či sa k dotyčným vystupujúcim správa dostatočne úctivo)
Podľa mňa uvedomelým chlapom netreba hovoriť že hej nechoď sa pozerať ako ti cudzia žena trasie riťou pred očami, máš doma svoju ženu. A ak si to niekto neuvedomuje zvážila by som či je to husband material.
Mne by napriklad pocas vztahu vadilo, keby sa frajer zoberie a ide niekam na striptiz. Preco by to potom mal robit par dni pred svadbou ako gesto toho, ze sa luci so slobodou? To, ze sa vobec taketo rozlucky organizuju mi pride ako sucast toho ako divne sa manzelstvo vobec v nasej spolocnosti berie. Aj ked budem vydata, tak budem slobodna vo svojich rozhodnutiach - ano, su nejake hranice kam nezajdem lebo som vydata, ale bolo to z mojej vlastnej vole a tesila som sa z toho rozhodnutia, preto to neberiem ako obmedzovanie mojej slobody.
Ja som ten typ, ze by som s frajerom pokojne isla na peknu burlesque show alebo hocico podobne a on to vie. To, ze by sa isiel niekde opit a tancovali by tam nahe dievcata s tym ze by ho ostatni kamarati nabadali k tomu aby si uzil, lebo o par dni si ma vezme, mi pride ako keby ma vobec nevazil.