@ladydoga@1 takých je aj mimo birdzu viac než dosť, stačí že si spraví svoju mienku o ženách a nechce už radšej nič, kvôli niektorej ich vypočítavosti.
@2 lol chápem, keď sa vypočítavosti vo vzťahoch obávajú zabezbečené a úspešné osoby, ale prečo by sa toho mal obávať týpek, ktorý v tridsiatke býva u mamky a strihá kríčky za minimálku?
neorganizovala som osobne nič, ale muž keď šiel kamarátovi na rozlúčku, boli najprv na paintballe a potom šli niekam do krčmy, nič viac asi netreba..
@thunderstorm@3 lebo je to môj život a všetci nemusia byť ako ty. Predstav si, že ja mám stále dosť peňazí. Ty nemáš ani ten vodičák a auto, ktoré ja mám a robí ma voľným sa dopravovať kam chcem v ľubovoľnom čase.
@priekala@5 len poukazujem na to, že ľudia v tvojej situácii nebývajú žiadané objekty pre vzťahových špekulantov. a napríklad ty nie si žiadaný objekt vôbec pre nikoho
Tak rozlucku organizuje vacsinou svedok a ten by mal zenicha poznat a vediet kde su nejake mantinely.
Kazdopadne moj tip je zalozit nejaku skupinu na FB/ discorde/whatsaaoe a dopredu transparatne povedat co kolko bude stat aby ludia co nechcu/nemozu odskocili a mohol sa dohodnut program.
Bol som uz na rozlucke kde sme sa skladali po 5000 eur a trvala tyzden a bol som na rozlucke kde sa skladalo po 20 eur a trvala jeden vecer motokary+burger/pivo. Najviac podla mna zalezi aby sa zenich citil dobre predsa len konci mu zivot coskoro
@luc.ka@13 tak vtedajsi zenich a prevazna vacsina jeho kamosov pochadzaju z prostredia kde je bezne kupit detom byt za 500k, cize v podobnom duchu sa niesla aj rozlucka. V podstate to bolo ako ist na nejaku lepsiu dovolenku kedze sa slo na tyzden.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@2 lol chápem, keď sa vypočítavosti vo vzťahoch obávajú zabezbečené a úspešné osoby, ale prečo by sa toho mal obávať týpek, ktorý v tridsiatke býva u mamky a strihá kríčky za minimálku?
neorganizovala som osobne nič, ale muž keď šiel kamarátovi na rozlúčku, boli najprv na paintballe a potom šli niekam do krčmy, nič viac asi netreba..
Dajme mi chvilu, zima tu je.
Kazdopadne moj tip je zalozit nejaku skupinu na FB/ discorde/whatsaaoe a dopredu transparatne povedat co kolko bude stat aby ludia co nechcu/nemozu odskocili a mohol sa dohodnut program.
Bol som uz na rozlucke kde sme sa skladali po 5000 eur a trvala tyzden a bol som na rozlucke kde sa skladalo po 20 eur a trvala jeden vecer motokary+burger/pivo. Najviac podla mna zalezi aby sa zenich citil dobre predsa len konci mu zivot coskoro