Zdravím, kto sa tu venuje dizajnu interiérového nábytku a rozmiestneniu, mal by som pre neho jednu prosbu. Potreboval by som nové rozmiestnenie nábytku v mojej izbe.
Čo v nej bude: rohový PC stolík, posteľ, skriňa, menšia skriňa a niekde by som tam chce
mas to tak ako ja, ja som si to vymyslel po svojom a teraz ked este menim veci, tak zistujem, ze som to mohol inak spravit, ale uz je neskoro
Hned pri dverach mam velku skrinu, za skrinou este vosla postel. pri okne mam malu skrinku, na ktorej je tlačiareň a kvietok, v strede "spodnej" steny je PC stolik (momentalne prazdny) a v pravom dolnom rohu je pracovny stol, na ktorom je momentalne aj ten PC
@saxofon 150€, ale to bolo robene na mieru cez znameho, ale myslim ze to ti spravia v hociktorej Svojpomoci kde robia veci z dreva, je to proste iba kus dreva odrezany na mieru , navrchu je nahrievacia folia a pobokoch protismykova guma, zospodu sa nohy na stol daju kupit hocikde, tie som pripevnil 4mi samoreznymi srobami a este stol som upevnil na 2 bodoch hmozdnami do steny cez uholnicky.
S celou prerabkou som sa zmestil v poho do 1200€, takze som rad nato, v akej malej izbe zijem momentalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Hned pri dverach mam velku skrinu, za skrinou este vosla postel. pri okne mam malu skrinku, na ktorej je tlačiareň a kvietok, v strede "spodnej" steny je PC stolik (momentalne prazdny) a v pravom dolnom rohu je pracovny stol, na ktorom je momentalne aj ten PC
Satnik:
Rohovy PC stol:
Postel pod okno:
Umiestnenie dveri v izbe:
Pohlad na izbu:
Obyvacia stena + priestor na TV a domace kino:
S celou prerabkou som sa zmestil v poho do 1200€, takze som rad nato, v akej malej izbe zijem momentalne