neviem, to by bol festival najtvrdšej gitarovej muziky jednu pesničku si skutočne neviem vybrať, ale je isté že kto by tam nebol metlák, jeblo by ich načisto
Rýchlo rozmýšlajte..normálne už nemáte veľa času...a ešte...modlite sa,aby ste si to zapamätali .. ja som rozmýšľala len o svadbe už dávno...ale pesničku neviem
fii,tak tych by bolo viac na vyber..Metallica,AC/DC..a taak,no vela koopec..alebo aj Queen,no kto iveporozmyslam,este.. snad to do toho pohrebu stihneem.. ale,jj...
ma normálno zabila táto téma ....nerozmýšlala som ešte nad takým ..ale určite by to bola nejaká moja oblúbená penička ktorá by niečo vyjadrovala, alebo by mala prosťe niečo do seba. A bol by to taký pohreb na ktorý by všetci ešte dlho spomínali.
zabudol som na GnR- November Rain, GnR - Dont cry, Deep Purple - Sometimes i feel like screaming, Michael Angelo Batio - No boundaries a Scorpions - Still loving you.. och toho je veľa, to bude dlhý pohreb
Práve som Ťa chcel nejak podpichnúť akýmsi songom, že ten by sa naozaj na pohreb nehodil. Ale zisťujem, že od Beatles by sa asi každý jeden hodil aj na tam-tem rituál, zaujímavé : )
Premyslala som nad tym: Unforgiven a Nothing else Matters od Mettalici, potom Bittersweet od Apocalypticy, dalej Hallelujah od Jeffa Buckleyho, Somewhere over the rainbow od Luisa Armstronga, Zitra rano v pet od Nohavicu a mozn a j CHci zas v tobe spat od Lucie...a to vsetko by hrali kamarati live na gitarach. Vsetci by boli v bielom...az mam zimomriavky.....ale inak mam taky zavet, ze ked zomriem, tak hudbu na pohrebe vybera Feri
samozrejme ..som uz aj kamoskam hovorila, ze ked umrem nech mi toto zahraju ..divano a ameno a este nieco od evanescence, najskor hello,alebo my immortal..
este raz sa vraciam do tejto temy,pretoze prave mi hra ukludnujuca pesnicka kt.vo mne vyvolava slzy..cize by som si dala zahrat blank & jones-desire (ambient mix)
Tak celú diskografiu od Nightwish, epica a within temptation zaradom Potom asi Bloodbound- nosferatu, teda všetko od bloodbound a hammerfall a era a ako tak premýšľam tak aby všetko stihli zahrať, pohreb by trval aj týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
Jasná vec Iron Maiden.
Len neviem či je lepšia Blood Brothers alebo 2 minutes to midnight
a najlepšie z live koncertu Rock In Rio (2001)
Niečo takéto
Konkretne cast, ktora sa bude stale opakovat: "Mna sa nezbavis, s tym sa luc".
ale bud nieco od nirvany...alebo nejaky love song
Myslím, že sa to aj hodí
Iron Maiden - Dance of Death link:
iron Maiden - The Clairvoyant link:
Pain of Salvation - Martius/nauticus II link:
Liquid tension experiment - Acid rain link:
a toto by mohla byt tiez haluz keby tam niekto zahral.. keby som bol na tom pohrebe zivy tak by som mal z toho fakt radost :
Yonderboi - Were you thinking of me (dlhoročná láska ♥)
The Script - The end where I begin (proste lebo preto)
Práve som Ťa chcel nejak podpichnúť akýmsi songom, že ten by sa naozaj na pohreb nehodil. Ale zisťujem, že od Beatles by sa asi každý jeden hodil aj na tam-tem rituál, zaujímavé : )
- no u mna nech zapnu Fun Radio kym ma spalia a hotovo
Ale inak neriešim.V podstate mi to bude jedno, nie?
Keď umriem, budem zomretá Nech si púšťajú všeličo.. len nie Enya či ako sa volá..
napriklad
www.youtube.com/watch?v=zPIk7SpldC8
alebo hoc co ine len nech to je od neho aj buffalo soldier by sa dalo a vsetci budu davat a davat kym budem horiet
ale nie, neviem, čo by som si dal zahrať.
Iron Maiden-Fear of the Dark
Amon Amarth-Where is your God(symbolicke v kostole
AC/DC-Highway to hell
Root-Píseň pro Satana
Favoritov mám veľa, od filmových soundtrackov cez barokovú klasiku a priteplený britpop po deathmetal.
(Alebo si dám pustiť celú zvukovú stopu zo Sense and Sensibility a pozostalí tam budú kvočať dobré dve hodiny)