nemám nijaký dôvod..ale minulý týždeň v noci z ničoho nič proste žiadna depka ani nič ale som si normálne sadol na postel a som si hovoril že je tu nuda..sere ma celá škola,všetko,všetci že čo by som napísal každému..aký posledný status atď. že akým spôsobom chcem umreť potom som si lahol a som si hovoril aký som kokot
@mkamka pripomeň mi, že treba vymyslieť dačo o maharadžovi samovradžovi, ale teraz som spolužiačke sľúbila fanfiction Voldemort + Pinokio, tak musím pracovať na tom
Zatiaľ som sa cítil tak dosť mizerne len raz, vtedy mi hlavou prebehlo ,že aké by to bolo skončiť to všetko. Ale hneď som to zahnala preč . A odvtedy ani raz , pretože život je faaaaaaajn !
veľakrát, ale myslím že nikdy nie naozaj vážne, skôr tak pre zaujímavosť, snažil som sa predstaviť si ako by rôzni ľudia čo ma poznajú reagovali, prípadne som si vo svojich temných náladách hovoril že by im to bolo jedno, ale tak že by som naozaj rozmýšľal že to chcem spraviť nie.
...pokiaľ sa neráta pár takých prekvapivých nanosekundových myšlienok, napríklad idem po moste, a prebleskne mi hlavou ako z neho skáčem, ale to nikdy neboli vedomé ani opodstatnené ani kontrolované veci, takže ich nerátam.
skoro stále...nevidím zmysel svojho života, ale zabiť sa, na to nemám odvahu. Alebo by toto rozhodnutie muselo niečo už úúúúúplne doraziť. Ale v skratke-bolo by bývalo omnoho lepšie keby som uschla na perine...
Samovražda je sebecké riešenie,ktoré nič nevyrieši...obyčajne ju páchajú ľudia,ktorí nevedia svoje problémy riešiť...zabúdajú pritom na to,že akurát spôsobia utrpenie a bolesť svojej rodine pre vlastnú neschopnosť.
@mkamka hmm musim sa priznat, ze som si uz velmi, ale skutocne VELMI davno vsimol, ze mas nejake problemy. vlastne asi i viem, ake. ale teraz, ked si si ma pridala, si pod mojou ochranou, jasne? o svojich ludi sa staram a myslim to vazne. VZDY, ked budes smutna, BEZPODMIENECNE mi napis a spolu to vyriesime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
az budem sama, bez priatelov, rodicov, na mizine, uplne znicena zivotom a celym systemom, mozno by som uvazovala, teraz mam dovod zit.
kazdy ma..........
but im fine
nie.
pri tomto sa vraj v 30-tich rokoch zabilo X ludi...
či sa im to nepacilo...
...pokiaľ sa neráta pár takých prekvapivých nanosekundových myšlienok, napríklad idem po moste, a prebleskne mi hlavou ako z neho skáčem, ale to nikdy neboli vedomé ani opodstatnené ani kontrolované veci, takže ich nerátam.
Samovrahovia majú viac odvahy ako ja a preto som ešte na
(ne)šťastie (podľa niektorých ktorí by boli radšej keby som nebol) tu.