vy čo nad takým niečim uvažujete, choďte do bars ktorého špitála, kde maju onkológiu, poseďte si v takej čakárni a pozorujte tých pacientov...
vyletíte odtial ako namydleny gáfor a budete ďakovať Bohu, že ste zdraví a živý...
a že pre svoju sprostosť, ste chceli v sebe zabiť dušu naveky v pekle nikdy viac vás to ani nenapadne...
párkrát v ťažkej puberte.. ale potom som si spomenula, že nejsom prvá ani posledná kto má v niečom ťažký život a začala som si tvoriť a časom aj plniť sny
Ano ale nie v negativnom zmysle... Proste rozmyslam nad vecami a robim veci ktore ma mozu stat zivot. Cize smrt vlastnym zavinenim moze byt vedlajsim dosledkom mojich vzorcov spravania, nie cielom.
@2 tak nejak... a vtedy to bola fakt ťažká chvíľa a stačilo by jedno iné rozhodnutie človeka, iné slovo a už som tu nemusela byť, desí ma to som rada že som tu
Nerozumiem samovrahom a nikdy, nikdy, ani v tom najhlbsom obdobi depresie som na to nepomyslela...
Bud mam privelky pud sebazachovy alebo proste... sa bojim smrti. Alebo aj, aj.
Asi raz, tak ale to som bol v takej situácii čo 99% ľudí nikdy nebude ( za cely život ), už len ked na to pomyslím mam náladu dole o 40% a to už prešli roky. Ale nespravil som to a aj keby to bolo horšie by som to asi nespravil. Proste cely život sa snažím držať toho ze každý problém ma riešenie a ako tak mi to ide.
a tak nejak v teoretickej rovine si myslím že to zažil takmer každý
vyletíte odtial ako namydleny gáfor a budete ďakovať Bohu, že ste zdraví a živý...
a že pre svoju sprostosť, ste chceli v sebe zabiť dušu naveky v pekle nikdy viac vás to ani nenapadne...
Bud mam privelky pud sebazachovy alebo proste... sa bojim smrti. Alebo aj, aj.