Rozmýšľam nad letnou dovolenkou, komu by sa chcelo niekam vycestovať?
Píšte nápady, ja som chcel niekam na sever sa ísť pozrieť, viem, že je to od veci vzhaľdom k letu ale mám to tam rád. Ale napr. nejaké Španielsko alebo Taliansko v pohode, len skôr mi ide aj o poznávací výlet, nie len bahniť sa v mori aj keď samozrejme aj
no podla toho, co chces na severe robit, ak stanovat, tak treba ist v lete... ak chces vidiet divoku prirodu tak najlepsie takto na jar, ale treba ratat so zlym pocasim...
a na juh by som v lete nesla (nie na poznavaci vylet, na dovolenku k moru je to ine).
inak keby mam peniaze tiez cestujem, je toho dost, co by som chcela vidiet...
Taliansko uz nastastie precestovane mam
Ja som bol minule leto s rodinkou autom na severe a je tam velmi pekne. A pokial tam pojdes cez najvacsie horucavy sa da v mori kupat v pohode. Je sice trosku chladnejsie ako to v chorvatsku ale da sa to vydrzat.
Ja chcem ísť do Írska tento rok, budúci Škandináviu. Ale Taliansko by som prešiel alebo Francúzsko juh, Bordeaux alebo tak, možno Barcelonu ešte v Španielsku ... výber je
my planujeme ist s drahym do Talianska ani neviem kam este ,ale nie cez nejaku cestovku, len tak sami a budeme robit cely cas,co sa nam zachce muahhaa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a na juh by som v lete nesla (nie na poznavaci vylet, na dovolenku k moru je to ine).
inak keby mam peniaze tiez cestujem, je toho dost, co by som chcela vidiet...
Taliansko uz nastastie precestovane mam
A kedy sa plánuje ísť ?
Hm..
Ak 5 ročného chlapca pustia
no uvidíme