pol minuty som rozmyslala co ten chlapec chcel povedat slovkom stili. som myslela ze steely? ze cooo..ze asi nie.. az potom mi doslo ze asi myslel styly!
A "škatuľokovanie" je debilitia dnešného sveta... Človek si dá šiltovku hneď je hoper/ka xD Namaluje si oči trocha viacej Hneď je emák/čka .. Pohraje sa s farbami oblečenia a hneď je to blázon, ktorý miluje disco Dnešnému ľudstvu "to idéé"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@sixseved264 Tomu ver, že nebudem hlasovať v takejto SRAČKE, ktorá sa ani nedá prečítať! Buď sa nauč písať, alebo nepíš nič! Kastrát ugandský!
a k otázke.. nejak to neriešim.. nemám rada škatuľkovanie do štýlov..
poradim ti toto:
1.vypni net
2.prestan pit, hulit, fetovat....
3.vezmi slabikar a skus sa naucit nieco po slovensky
Nie sú tvoji rodičia náhodou súrodenci? A nechľastala tvoja mater, keď ťa čakala?
A "škatuľokovanie" je debilitia dnešného sveta... Človek si dá šiltovku hneď je hoper/ka xD Namaluje si oči trocha viacej Hneď je emák/čka .. Pohraje sa s farbami oblečenia a hneď je to blázon, ktorý miluje disco Dnešnému ľudstvu "to idéé"
......plne súhlasím
Nie sú tvoji rodičia náhodou súrodenci?