D'espairsray.. nikdy v živote si neprestanem vyčítať, že som prepásla ich posledný koncert. a spevákovi odišiel hlas, takže ich naživo vidieť už nikdy nebudem. bol to jeden z mojich snov vidieť ich
Jendoznačne Guns n Roses v pôvodnom zložení, Soundgarden (aj keď sa kvôli soundtracku k Avengers dali nachvíľu dokopy), Oasis (škoda, že bratia Gallagherovci sú hovädá), The White Stripes (aj keď ujo Jack vydal teraz sólovku), Atreyu (aj keď z tohto rozpadu vznikli dve nové kapely, nie je to to pravé), ....
A nemôžem si pomôcť, musím spomenúť aj kapely ako Nirvana, Led Zeppelin, Pantera a pôvodných Avenged Sevenfold s Jimmym Sullivanom (netvrdím, že Arin je zlý, ale Jimmy bol jedinečný) - aj keď sa rozpadli NAJMA z dôvodu, že niektorý člen akosi otrčil kopytá, boli to geniálne kapely, škoda ich
Jednoznačne Nightwish s Tarjou, Anette proste nemá hlas pre pesničky, ktoré písal Thoumas, aby zneli ako symphonický metal...teraz sa to čaro symphonického metalu už vytráca, ale stále sú mojou najobĺúbenejšou kapelou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a vlastne Cadacross, jednoznačne!
(a Bloodbath ešte žije, či je už definitívne minulosťou?)
mňa osobne mrzí, že nebudem môcť už zažiť koncert skupiny Lucie teraz, keď som ich tohto roku začal počúvať
A nemôžem si pomôcť, musím spomenúť aj kapely ako Nirvana, Led Zeppelin, Pantera a pôvodných Avenged Sevenfold s Jimmym Sullivanom (netvrdím, že Arin je zlý, ale Jimmy bol jedinečný) - aj keď sa rozpadli NAJMA z dôvodu, že niektorý člen akosi otrčil kopytá, boli to geniálne kapely, škoda ich
ešte som zabudol Decapitated a Disgorge
no ten disgorge, to je hanba..
Oasis
(Beatles?)
from autumn to ashes
BMTH sa síce nerozpadli ale rada by som bola keby pokračovali v starej tvorbe a neexperimentovali s chujovinami.
a takisto by som chcela zažiť starých iron maiden naživo, nový album je celkom katastrofálny.
The White Stripes
The Beatles
Pôvodná zostava Paramore
Pink Floyd
Oasis
Them Crooked Vultures (aj ked to bol len vedľajší projekt)
Sex Pistols
Ramones
The Doors
je toho veľa ...