nedávno to tu bolo. ale na to, aby si si to mohla vyhľadať vo fóre podľa kľúčového slova, by to muselo najprv fungovať a hľadaná podstránka by nesmela byť fuč.
keby len jedna...ale vzdy ide o tie asociacie, nalady, spomienky...asi najviac v poslednej dobe I love u till the end od Pogues...a este Original of the species od U2....
a na co nerada spominam, to bolo plakanie pri Calling all angels od Lennyho Kravitza...
minule som sa skoro rozreval pri Cry for the moon od Epicy. je to o svätých úchyloch a má to geniálny text. myslel som pri tom na to utrpenie zneužívaných detí, tak to na mňa dolahlo. ale mám rád takéto emotívne zážitky s umením (keďže hudba Epicy umením je.)
V istých náladách ma rozplače aj grindcore, so samotnou pesničkou to súvisí veľmi málo..I keď občas si nájdem úryvok textu, ktorý nechutne vystihuje situáciu.
Good Charlotte - The Truth. To pocuvala moja byvala, a par mesiacov na to ako sa so mnou rozisla som bol u nej a pustila to.. Odvtedy sa neodvazim pocuvat tu pesnicku..
@mielikki +1 za tuto skladbu. Mozart bol genius. Tato skladba, Lacrimosa, konkretne je z posledneho diela Requiem, ktore v zivote nepisal a nestihol ho cele dokoncit.
Evergrey - For Every Tear That Falls, When Rivers Calls, I"m sorry, Solitude Within, Words Mean Nothing, The Essence of Conviction, When The Walls Go Down, In Remembrance, I Should, Broken Wings, Nothing Is Erased a These Scars
Nightingale - Alonely
Anathema - Anyone, Anywhere
Kamelot - Love You to Death, Mirror, Mirror, Abandoned, The Haunting, Epilogue a Up Through The Ashes
Lacuna Coil - Purify
Liv Kristine - In The Heart of Juliette
H.I.M. - Killing Loneliness
Scorpions - Send Me An Angel, We Were Born To Fly
Phill Collins - In The Air Tonight
Foreigner - Waiting For a Girl Like You
Within Temptation - Memories
.
.
.
Pitchi, ale toho bolo o kus viac, len si teraz nespomeniem
isto este nejake..mna vacsinou pesnicka nerozplace len tak,ku vsetkym tu vypisanym mam nejake spomienky alebo to suvisi s nejakou situaciou,co som prezila a preto ma rozplacu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
roxette - listen to your heart
Gabrielle - out of reach
Kristina - Este vaham
bol to pierrot the clown by placebo.
to je pre mňa jedna z najsilnejších a najemocionálnejších skladieb.
Celtic Woman - You raise me up
Yiruma - The River Flows in You
a na co nerada spominam, to bolo plakanie pri Calling all angels od Lennyho Kravitza...
Nightwish - Walking in the Air
Ensiferum - Abandoned
Bullet for my Valentine - Say Goodnight
Bullet for my Valentine - All These Things I Hate (Revolve Around Me)
V istých náladách ma rozplače aj grindcore, so samotnou pesničkou to súvisí veľmi málo..I keď občas si nájdem úryvok textu, ktorý nechutne vystihuje situáciu.
je veľa pesničiek,čo ma dokážu rozplakať,lebo sa spájajú s udalosťami,ktoré ma rozplakali...
a tak sú pesničky,ktoré keď počujem,automaticky si spomeniem,čo sa dialo,keď hrali...
a tak sa zámerne určitým pesničkám vyhýbam...
Faun - Egil saga
Sigur ros (asi vsetky) napr. Ros Staralfur
Iron maiden - Como estai amigos
Travis - Big chair
GD - 21 guns
Coldplay - What if
Enya - May it be
Placebo Runnig au that hill
Glen Hasard a Marketa Irglova - When your minds made up
....
a pesnička z titanicu...
inak ja som Rak takže "citlivka"....čiže čo myslíš?... súú takéé skladby čo ma dohnaj k slzám=D...napr aj Rob P.-Let me sing
ale je rozdiel, že padne jedna slza a že rozreve úplne... ja zostávam na takej slzičke fascinácie danou pesničkou
1,NAZARETH- LOVE HURTS
2,IMT SMILE- MOZNO SI MA POMYLIS-live verzia
ja som guma lahko sa rozplacem....
aj ked asi skor bolo tym videom
korn- daddy
inak asi žiadna. možno dačo od britney spears ešte. to sú hysterické záchvaty...
Evergrey - For Every Tear That Falls, When Rivers Calls, I"m sorry, Solitude Within, Words Mean Nothing, The Essence of Conviction, When The Walls Go Down, In Remembrance, I Should, Broken Wings, Nothing Is Erased a These Scars
Nightingale - Alonely
Anathema - Anyone, Anywhere
Kamelot - Love You to Death, Mirror, Mirror, Abandoned, The Haunting, Epilogue a Up Through The Ashes
Lacuna Coil - Purify
Liv Kristine - In The Heart of Juliette
H.I.M. - Killing Loneliness
Scorpions - Send Me An Angel, We Were Born To Fly
Phill Collins - In The Air Tonight
Foreigner - Waiting For a Girl Like You
Within Temptation - Memories
.
.
.
Pitchi, ale toho bolo o kus viac, len si teraz nespomeniem
teraz som si na ňu spomenula a plačem... od smiechu
A ešte prvá časť Beethovenovej 5.-tej symfónie.Hrala aj v správach na JOJ-ke tuším v deň pohrebu handlovských baníkov
H16-kralovna
2h+-co ovlada nas
rapidamente05-pre tie nase
beyonce-halo
H16-jak sa vies hybat
kontrafakt-neverim nikomu
keri hilson feat.akon-change me
preco ne!-povedat ti chcem
tina ft.rytmus-pribeh
leos mares-tri slova
justin timberlake-what goes around..comes around
eminem-when i´m gone
michael jackson-will you be there?
michael jackson-you are not alone
dramatikz-malicka
isto este nejake..mna vacsinou pesnicka nerozplace len tak,ku vsetkym tu vypisanym mam nejake spomienky alebo to suvisi s nejakou situaciou,co som prezila a preto ma rozplacu