Mali sme veeľa rozprávkových kníh Najradšej som mala tie staréé... mala som rada takú "hororovú" o nejakej mátohe, to si spomínam a potom som nútila babku aby mi čítala dlho do noci z knihy s príbehmi z celého sveta
Pokemoni, of course, a potom Čarodejník z krajiny Oz a neviem, ako sa to prekladá do slovenčiny, mám len anglickú verziu (otec, ktorý hovorí plynule po angl. mi to predkladal a čítal) - the magical monarch of Mo
ja neviem prečo, nikdy som nemala rada tie naše hrané slovenské rozprávky - mne to prišlo nudné
výnimkou bola Šafránková, Tři oříšky pro Popelku u nás šli nonstop, a potom ešte Princ a Večernice
a animákov obľúbených mám strašne veľa - Dúhová Brita, Posledný jednorožec, Charlie alebo všetci psy pôjdu do neba, Odvážny malý toaster a vlastne hocičo, čo bolo, citujem samu seba, "pekne nakreslené"
snehulka a 7 trpaslikov =D z bratom a kamosom sme si to pustili a zhasli sme svetla , postavili bunker z matracov zobrali si take hrackarske pistole a pozerali sme , ked tam bola jezibaba tak sme sa schovali do bunkru a strielali sme na nu =D boze , to boli casy
nekonecny pribeh, tri oriesky pre popolusku, kral drozdia brada, zla teta, posledny jednoorozec, kazety z opusu s roznymi rozpravkami, bol raz jeden zivot, gumkaci, kacer donald, mala morska vila (neviem ci si este niekto pamata tu hranu, nie kreslenu), pocahontas, kniha dzungli, kniha 365 rozpravok, rozpravky od dobsinskeho... a mohla by som v klude pokracovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
film - leví kráľ (+ väčšina Disneyoviek)
a potom tie nedeľné rozprávky chip and dale a tak...
a ešte nekonečný príbeh
výnimkou bola Šafránková, Tři oříšky pro Popelku u nás šli nonstop, a potom ešte Princ a Večernice
a animákov obľúbených mám strašne veľa - Dúhová Brita, Posledný jednorožec, Charlie alebo všetci psy pôjdu do neba, Odvážny malý toaster a vlastne hocičo, čo bolo, citujem samu seba, "pekne nakreslené"
Tri kozliatka rozhodne, najma verzia babky
Pamodaj šťastia, lavička!
a potom kniha o dievčatku a jej plyšovom mackovi, no neviem ako sa to už volalo...
a mala som rada tie staré ruské rozprávky ako Finist jasný sokol a tak
@ohavnost moj maly macik?
"Šijem, šijem pomaličky
košieľku a nohavičky.
a ty, Macko, ticho seď,
oblečiem ťa hneď."
len som ju požičala pred x rokmi kamarátke, keď sa jej narodilo dieťa a už som ju späť nedostala :/
@georg21 tú mám aj ja
Mám ju v obale tak je v dobrom stave, ešte dnes si ju prezerám a spomínam