počúvali ste ako deti tie klasické staré rozprávky na platniach alebo kazetách?ak ano ktoré boli vaše naj?ja som ich nedávno objavil na YT a je to nostalgia jak hovado (thums)
Najradšej som mala O hlúpej žene. Ale najviac mi utkvel v hlave Medovníkový domček... "Ide sa do lesa, jahôdky traste sa! Je vás tu celý les, chceme vás všetky zjesť!"
Mali sme doma takmer vsetky, moja najoblubenejsia bola snehova kralovna a trojruza skvely bol tiez polepetko co popletie vsetko, zem sa otvor sa, janko hrasko, kral drozdia brada... to boli uzasne rozpravky
jezisi aaaano.. pustali nam to aj v skolke, ale aj dome sme ich mali a snehova kralovna bola top! a potom sme okrem toho mali take rozpravky, co sa premietali na projektore, boze moooooj, hned by som si to hned pustila
O moj boze ano, stale tie platne u rodicov su. Tocila som ich ako mala stale, vlastne nechapem, ze mi ako malemu decku dovolili pouzivat gramofon. Ved teraz ked som velka, sa to bojim pustit, nech to nepokazim ?
Jednu moju najvacsiu srdcovku si vo chvilach, kedy mam tazsie obdobie, alebo nemozem zaspat, stale pustim do sluchadiel… okamzite ma to vrati do detstva, upokoji a uspi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Jednu moju najvacsiu srdcovku si vo chvilach, kedy mam tazsie obdobie, alebo nemozem zaspat, stale pustim do sluchadiel… okamzite ma to vrati do detstva, upokoji a uspi
Dakujem za toto mile forum ?