Ahojte
Mňa by zaujímalo na koľko strán sa tak bežne píše BP? Resp. aspoň tá teoretická časť..
Lebo nám povedali, že minimálne 60 strán, trošku sa mi to nezdá, veď aj cez thesis.cz ked som pozerala, tak diplomovky majú tak 70 strán celkovo, wtf..
60 strán? Wtf? Ja práve píšem bakalárku, my máme rozsah ale na počet slov a vychádza to na niečo medzi 30-40 strán s dvojitým riadkovaním ak sa nemýlim.
Závisí to od konkrétnej školy aj fakulty aký si nastaví rozsah, plus ak ho prekročíš, tak sa nič nestane a taktiež ak vedúci rozhodne, že téma je už vyčerpaná, tak vôbec ani nemusíš splniť ten rozsah. U nás je stanovený na 35-45 strán a mne môj vedúci povedal, že tá teoretická časť by nemala prekročiť 1/3 práce
@Piter09 Tak v mojej teoretickej bol nejaký základ toho čo je čo a taký prehľad toho, čo už na danú tému robili v minulosti a ich výsledky atď. A v praktickej som mala modely, vysvetlenia, priebeh testovania, výsledky a zrovnanie s tým, čo vyšlo tým, ktorých som spomínala v teoretickej časti
Ja som mala bakalársku prácu na 61 strán, ale aj s prílohami, zoznamom literatúry a pod. Teoretickú časť som mala na 18 strán. Mali sme určený rozsah asi 30-40 strán, ale reálne si neviem predstaviť, ako sa dá zmestiť do 30-tich strán, ak človek robí aj výskum (kde treba opísať postup výskumu, potom analyzovať a interpretovať výsledky) + napísať diskusiu. Väčšina ten stanovený rozsah prekročila.
ja som mala 33 strán tuším? aj s výskumom, aj s výsledkami a všetkým. Vedúca to okresala dosť a sama preferujem stručnejšie, priamo podané informácie bez zbytočných omáčok.
nwm ale asi okolo 30-35 ..ja mám momentálne napísané zatiaľ asi 3-4 strany a to som ešte len omáčky písala a budem tam ešte musieť analyzovať nejaké materiály, písať k tomu vlastné názory.. takže asi to bude na dlho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ani nehovor, úplne som z toho zmätená
a aka je ta druha cast po teoretickej? prakticka? to co v nej je?
@Piter09 Tak v mojej teoretickej bol nejaký základ toho čo je čo a taký prehľad toho, čo už na danú tému robili v minulosti a ich výsledky atď. A v praktickej som mala modely, vysvetlenia, priebeh testovania, výsledky a zrovnanie s tým, čo vyšlo tým, ktorých som spomínala v teoretickej časti