a co sa zmeni, ked sa kazda dedina z okolia bude stale a stale pripajat k bratislave? hodia tam nejaku linku raz za hodinu ktora sa aj tak bude vliect po tych istych plnych cestach ako medzimestska doprava a budu mat ineho primatora. je mi uplne jedno, ci sa tam marianka pripoji, neviem, co to je a kde to je, ale mesto s absolutne hroznou hroznou infrastrukturou by sa podla mna rozrastat nemalo, lebo pozitivne to nespravi urcite nic
nevidím v tom až taký zmysel :/ do Marianky už aj tak chodí 37ka napríklad, skôr keby sa postavilo nové sídlisko, tak to hej, ale stále pripájať ďalšie dediny.. to je také odveci :/
jedine ak by pripojenie ďalších častí znamenalo, že postavia metro... tak to určite áno, lebo BA zúfalo potrebuje metro... tie cesty sú strašné a doprava chaotická.
@peterbanas7
načo by to bolo dobré ? :/ stupava má max. nejakých 10 tisíc obyvateľov a myslím, že je im celkom fajn ako samostatnému mestu, aj tak je to už celkom ďaleko podľa mňa... už aj to že čunovo napríklad je časť BA je trošku odveci... akože hej, ľudia si zvyknú na to, ale načo ?
@nabuchodonozzor
no podľa mňa BA rozhodne metro potrebuje, alebo investovať ťažké prachy do MHD, lebo je v dosť zlom stave, je kvalitne preplnená a doprava autom celé zle. Podľa mňa metro by sa fakt hodilo.
@tosom
Podla mna by to zmysel malo.
Stupava je v podstate sucastou Bratislavy.
Bratislave aj Stupave by to pomohlo,Bratislave by to pomohlo tak ze by mala viac obyv.a mohla by rozsirit svoju dopravnu infrastrukturu a zas Stupave:mala by mestsku dopravu,lepsie napojenie na BA
@tosom metro v BA je utópia, sotva sa toho dožijeme, lebo je to velmi drahé a sme na Slovensku. Ovela reálnejšie je rozšírenie električkovej trasy. A samozrejme súhlasím s rozšírením a skvalitnením autobusovej dopravy, lebo niekedy je rýchlejšie sa dostať na dané miesto peši.
@peterbanas7
Bratislava môže rozširovať svoju infraštruktúru až po tom čo ju vyrieši priamo v meste, pretože tam je katastrofálna a neviem či sa ľudia rozhodli to prehliadať, ale je to tak. @nabuchodonozzor
električková doprava v Bratislave je strašne pomalá, napr. cez Dúbravku (6 zastávok) to trvá aj 10 minút, zatiaľ čo autobusom (napr. 83, ktorá si obchádza tie ulice ešte dookola) to trvá o polovicu menej. S tými električkami by som to už spravil nadzemne, čo je zasa finančne náročné, čo je dosť škoda :/
@peterbanas7 Stupave by stačila jedna autobusová linka, tak ako má Z.Bystrica 37ku, ktorá by chodila pravidelne a hlavne aj v noci. Aj keď by nešlo o MHD v pravom slova zmysle lebo Stupava nieje oficiálne súčasťou BA (a ani to nepotrebuje).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
načo by to bolo dobré ? :/ stupava má max. nejakých 10 tisíc obyvateľov a myslím, že je im celkom fajn ako samostatnému mestu, aj tak je to už celkom ďaleko podľa mňa... už aj to že čunovo napríklad je časť BA je trošku odveci... akože hej, ľudia si zvyknú na to, ale načo ?
no podľa mňa BA rozhodne metro potrebuje, alebo investovať ťažké prachy do MHD, lebo je v dosť zlom stave, je kvalitne preplnená a doprava autom celé zle. Podľa mňa metro by sa fakt hodilo.
Podla mna by to zmysel malo.
Stupava je v podstate sucastou Bratislavy.
Bratislave aj Stupave by to pomohlo,Bratislave by to pomohlo tak ze by mala viac obyv.a mohla by rozsirit svoju dopravnu infrastrukturu a zas Stupave:mala by mestsku dopravu,lepsie napojenie na BA
Bratislava môže rozširovať svoju infraštruktúru až po tom čo ju vyrieši priamo v meste, pretože tam je katastrofálna a neviem či sa ľudia rozhodli to prehliadať, ale je to tak.
@nabuchodonozzor
električková doprava v Bratislave je strašne pomalá, napr. cez Dúbravku (6 zastávok) to trvá aj 10 minút, zatiaľ čo autobusom (napr. 83, ktorá si obchádza tie ulice ešte dookola) to trvá o polovicu menej. S tými električkami by som to už spravil nadzemne, čo je zasa finančne náročné, čo je dosť škoda :/
Ale súhlasím s tebou že Bratislava poterbuje metro