Pracujem mimo SR no chcel by som si spraviť rozšírenie na veľkú motorku. Problém je, že musím prísť na Slovensko a spraviť vodičák tam. Z toho vyplýva problém a to je 2 ročná prax na motorke do 25 kW. Z ČR prax na motorke neuznávajú.
@bunnyboy malo tam byť pi*u ale birdz ostré zátvorky nepozná.
V každom prípade ďakujem, že si mi pomohol už začínam chytať nervy asi sa postavím na ulicu a niekoho si stopnem alebo čo
@inversi jako si to chcel boltom napísať ? .. jako kedysi to fungovalo ... čo inak jak sa máš? Lebo ak som správne pochopil tak ty potrebuješ akože len 4 svedkov nato že vieš sedieť na motorke?
@bunnyboy poterbujem 4 údaje, výkon motorky, typ motorky, hmotnosť motorky a e.č. pod akým je alebo aspoň dva roky bola motka prihlásená .. vidím ale že je to problém jak hovado
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V každom prípade ďakujem, že si mi pomohol už začínam chytať nervy asi sa postavím na ulicu a niekoho si stopnem alebo čo