Ja som si všetky podobné stránky vymazal... Každý tam dával totálne kraviny a už mi to neskutočne liezlo na nervy... Facebook už sa mi čím ďalej tým viac prestáva páčiť... Toľko zbytočných vecí čo tam je... Už ani sám Zuckerberg nevie načo vlastne bol vymyslený Facebook...´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
ja som si raz haluze spravila dve stranky, vtedy ked to este nebolo take IN, a potom som na ne zabudla a za nejake 2 roky som na jednej mala 30000, a na druhej 10000 ludi a cela nastenka zaspamovana ahoj, dame vzajomne? mozes nas zdielat?... takisto v mojom newsfeede same hovadiny kedze som dala like na viac ako 2500 stranok ako retardovana.. a k nicomu mi to nebolo, a tebe to tiez k nicomu nebude, vykasli sa na to
Ja som sa odregistroval z celého FB presne koli tomuto aj kôli falošnym kamarátstvam, a začal som byť realista. Facebook je super vec samo o sebe, ale chcelo by to kvalitnejší a užitočnejší obsah, ale za ten sme si nakoniec zodpovední samy užívatelia nie?
Už aj tak uvažujem, že zruším aj celé konto tu na birdzi lebo tiež tu postrádam niečo hodnotné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nevidím dôvod ju rozširovať.
Už aj tak uvažujem, že zruším aj celé konto tu na birdzi lebo tiež tu postrádam niečo hodnotné.