Podľa mňa to bude niečo čo si musíš vložžiť do dierky na naušnicu a ono ti tu dierku roztiahne aby si si tam mohla vložiť nejakú väčšiu naušnicu?? Alebo som úplne mimo??
pockaj to je to co ti roztahuje direku????napr taky velky kruzok????tak to poznam..aj ja som to chcela ale uz mam tolko dierok ze uz by sa mi to nedalo spravit iba ak by som si prederavila tak dve tri styri dierky
tak si kup mensiu..ja nevjem nerozumieim tomu som rada ze som vobec pochopila o com sa hovori ale ja by som este jednu dierku do ucha prijala len nejsu nausnice dokombinovat 7 nausnic neni lahke
kamoska mala teraz roztahovacku...mala ju asi mesiac a teraz ma tunel myslim ze 7 alebo 10mm
...skus sa opytat u nejakeho odbornika on ti poradi ako na to...len nerob nejake kraviny lebo ina kamoska si skoro daco spravila ked si nasilu roztahovala tu dierku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
www.tunnels.cz
jak roztahovat
» www.tunnels.cz/index.php?clane...
aha link
...skus sa opytat u nejakeho odbornika on ti poradi ako na to...len nerob nejake kraviny lebo ina kamoska si skoro daco spravila ked si nasilu roztahovala tu dierku.