No ako začať.. Mám roztiahnuté ucho na 12mm, ale ešte nie úplne zahojené. Snažila som sa do neho natrepať 12mm silikónový plug ale šlo to strašne ťažko (kedže sa nedal stlačiť). Potom som sa snažila do neho dať silikónový tunel, ale ani to sa mi nepoda
nechaj tam roztahovak...ja roztahujem po dvoch mm a furt tam davam silikonovy tunel a nemam žiadne problemy...ten horuci kupel je sa mi zda dobrý aj an zhrubnutie ...ale nehaj tam roztahovak nech sa to zahoji
@tancika díky ...a keď ucho roztiahneš, dávaš tam presne takú istú veľkosť tunelu ako bol rozťahovák alebo menší (tak ako som písala hore)? lebo mnohí mi radia aby som ho roztiahla na 14mm a potom si tam dala 12mm tunel, tak nwm nooo..
@somegirlrebeka ja roztahujem tunelmi a nie roztahovákmi ...s tými silikonovými čo viem aj zohnut..napr. mala som 10mm a dala som si tam silikonovy 12mm a roztiahlo sa mi v pohode a mam tam stale ten istý...teraz pojdem z 12 na 14mm a budem tak isto ...nemam s tým problem vobec...
@tancika jaj ahaaa tak to potom asi nebude problém v tom že by sa mi do 12mm diery nezmestila 12-tka tak ja to nechám asi hlavne poriadne zahojiť díky za radu
niektori ludia maju taky problem, ze natiahnu to ucho menej.. ak tam proste tu 12 nevies natrepat, tak si to roztiahni na 14, nevidim problem ja som zase opak, do 14 dierky strcim klucne 16
tak urcite to nerob nasilu.. ucha mas len dve tak si ich vaz.
treba roztahovat radsej pomaly ako rychlo a potom skoncit s natrhnutym lalokom..
mozes si pomoct tym ze si ho budes masirovat a kremovat.. plus tepla voda pomaha tiez.. skus si dat ten tunel v sprche. alebo este chvilu si nechaj tu 12tku..ono to ucho sa ti aj pod "tarchou" expandera trosku roztiahne..
čawte ludia .. potreboval by som trošičku poradiť ohladom robenia tunelov .. pred tromi dnami som si dal do običajnej naušnicovej dierky 3 mm slimaka .. den nato 5 mm .. ten mam doteraz .. ale cely ten uš. laloček mi tak dosť napuchol ... a trochu dosť mi to hnisa .. ale každy večer si to pravidelne čistim .. potrebujem radu .. či si to tam mam nechať až kym sa mi to nezahoji .. alebo mam nato kašlať a vybrat von a dať tam menši .. a ludia zda sa mi že tu dierku mam asi moc blizko licnej kosti .. že proste mi odstava dosť ucho .. ale to asi z toho opuchu .. dakujem za akukolvek reakciu
mam mensi problem, pred nedavnom som do 8mm dierky dala 1cm tunel,strasne mi to hnisa a boli ma to ked sa toho dotýkam ?mam si ho vybrat alebo si ho nechat?? ako si ho mam cistit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@tancika díky ...a keď ucho roztiahneš, dávaš tam presne takú istú veľkosť tunelu ako bol rozťahovák alebo menší (tak ako som písala hore)? lebo mnohí mi radia aby som ho roztiahla na 14mm a potom si tam dala 12mm tunel, tak nwm nooo..
@piter09 si slávny! gratulujem!
treba roztahovat radsej pomaly ako rychlo a potom skoncit s natrhnutym lalokom..
mozes si pomoct tym ze si ho budes masirovat a kremovat.. plus tepla voda pomaha tiez.. skus si dat ten tunel v sprche. alebo este chvilu si nechaj tu 12tku..ono to ucho sa ti aj pod "tarchou" expandera trosku roztiahne..
@somegirlrebeka nechaj si tam rozťahovák, nech sa ti to zahojí, najlepšie keď s tým nebudeš hýbať vôbec niekoľko dní.