Ahojte Potrebovala by som pomoc. No rozťahujem si uši a moc mi to teda nejde Kamarátka malého slimáčika prestrčila za tri dni! Ja to už mám piaty deň a som niekde na začiatku! Skoro furt si to mastím a rvem ďalej a ďalej, ale nič. Posúva sa mi to ib
neponahlaj sa tolko. ale chapem, ja som 10 dala za 3 tyzdne ale tak by sa to nemalo robit. kup si nejake brzdiace gumicky, nech ti slimaci nepadaju a dockaj casu. az to prestane boliet a zacne svrbiet, tak mozes zase o kusok posunut.
Niekedy netreba masť,je to s ňou jednoduchšie ale slimák sa ti pri tom vyšmykuje.Najlepšie spravíš ak si pri umývaní vlasov alebo pri dlhom sprchovaní budeš pomaly tlačiť dnu,palcami chytíš lalok odzadu a spredu ukazovákom tlačíš na slimáka skús toto,ak nepomôže napíš správu poradím
si robíš srandu? za 5 dní už chceš mať neviem čo? ja som pol roka rozťahovala druhé ucho, pri prvom som bola rovnako hlupa a natrhlo sa mi a teraz len lutujem..nemožeš mať všetko odrazu, skus si o tom niečo pozrieť na nete ked to tak chceš. toť vsjo
tak isto som mala tunel..roztiahla som ho pomerne rýchlo na 1cm nemala som sním žiadne problémy, možno 2krát zapálené šak žijem po dvoch rokoch ma to omrzelo a už je zarastený
Rozťahovanie má byť v klídku po jednom milimetri postupne a hlavne má byť bez bolesti ! ...nie naraz bum...potom tu už môžme očakávať ďalšie fóra o tom ako sa vám zapálili uši a spravil sa vám blow...
A najskôr by ste sa mali zamyslieť nad tým či ho naozaj chcete...a že ho nechcete len zato že to považujete za IN...
Pretože o tom to nie je....
Ja sama som rozťahovala vyše roka a mám 16 mm... ale aspoň som nemala pozapaľované uši a hlavne ma to nebolelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neponahlaj sa tolko. ale chapem, ja som 10 dala za 3 tyzdne ale tak by sa to nemalo robit. kup si nejake brzdiace gumicky, nech ti slimaci nepadaju a dockaj casu. az to prestane boliet a zacne svrbiet, tak mozes zase o kusok posunut.
Trochu odveci, ale... čo už...
si robíš srandu? za 5 dní už chceš mať neviem čo? ja som pol roka rozťahovala druhé ucho, pri prvom som bola rovnako hlupa a natrhlo sa mi a teraz len lutujem..nemožeš mať všetko odrazu, skus si o tom niečo pozrieť na nete ked to tak chceš. toť vsjo
A to jej závidíš?!
Rozťahovanie má byť v klídku po jednom milimetri postupne a hlavne má byť bez bolesti ! ...nie naraz bum...potom tu už môžme očakávať ďalšie fóra o tom ako sa vám zapálili uši a spravil sa vám blow...
A najskôr by ste sa mali zamyslieť nad tým či ho naozaj chcete...a že ho nechcete len zato že to považujete za IN...
Pretože o tom to nie je....
Ja sama som rozťahovala vyše roka a mám 16 mm... ale aspoň som nemala pozapaľované uši a hlavne ma to nebolelo
hej je to v pohode uz to ide lepsie