Chcem vedieť aký máte názor na tunely. Zdá sa vám to pekné? "Vidieť svet" cez niekoho ucho Máte tunel,alebo si práve roztahujete ucho? Počula som,že roztahovanie je závislosť. Neviem čo je natom pravdy,ja si len začínam roztahovať a chcem ísť na 10m
myslím, že je to pekné, ak je to decentné... síce neviem ako to bude vyzerať keď pol sveta dôchodcov o štyridsať rokov bude chodiť s tunelmi v ušiach ale...
Tak budeme..štýlový dôchodci A tak či tak si myslím,že ked už to naozaj nebudem chcieť mať,tak si to dám dole a ono to po čase zarastie Tie maxi tunely sa mi nepáčia,to je fakt humus ale také primerané do tých 12mm je fakt pohodičke Naozaj,čo sa vám na tom nepáči? Ved to je uplne ..boží
ja si nemyslim, ze to zarastie, ja mam len dierky po nausniciach, nausnice nenosim uz asi od 16tky a stale to nezarastlo... a nepaci sa mi to, take velke diery do usi si robia niekde kmene v Afrike, kde to pre nich aj nieco znamena, ale tak tu u nas?
Mala som 10 mm a zarástol mi v rámci možností. Budeš ho mať už stále dosť elastické, čiže také malé naušnice sa ľahko dostanú von bez toho, aby si sa o to snažila. Je to úplná hlúposť.
také tie decentné sú pekné, nie také cez ktoré vidím aj pol Ameriky, ja teraz rozťahujem a závislosť, počula som že niektorý čo začnu nevedia skončiť ale ja mam svoj cieľ a nepreženiem ho (ak sa k nemu vobec dostanem) .. a zarastie to vraj ked si tie tunely s ktorymi roztahuješ začneš davať späť od največšieho pekne po najmenši, čiže dierka sa prisposobi vraj naspäť
ja mám rozťahovák...ale nie som posadnutá zväčšovaním...zozačiatku som postupne pekne rozťahovala a teraz už dlho ostávam na 8 ...ako..chystám sa to ešte kulinček zväčšiť...ale nebesniem sa za tým........páči sa mi to, pokiaľ to nie je prehnané...nejaké veľké sa mi neľúbia moc.......á dokonca, ja sa ani nechystám si tam dať tunel..nechávam si tam slimáka..maximálne by som si tam ešte dala plug..ale tunel nie..nejak extra sa mi to až nepáči...ako, na iných áno...ale mne sa na mne osobne skôr páčia také vecičky vyplnené, obrázkové
straaaaaaaasne sa mi to lubi ked to sedi a niekt. ozaj presne sadne ako piercing, dokal nebol , furt to nebolo ono . a ked tie male nausnice nebudem moct mat tak ja si asi nedam .
Ja by som si chcela dať slimáka alebo tunel len mám takú otázočku. Ako si mám roztiahnuť malú dierku od naušnice aby sa mi tam zmestil aspoň ( zatiaľ ) stredný slimák?
@rominusha Až chceš, môžem ti predať taký maličký rozťahovák, čo ide aj do obyčajnej dierky.. Ja som si tiež tak...
..Súhlasím s tým, že to je závislosť Furt idem na viac, stále sa mi to zdá byť malé D Inak sa mi to veľmi páči.. Ale mala by som ťa upozorniť,na zápach.. Niektorým to smrdí (ako zdochlina) a niektorým nie.. Hoci to smrdí, len keď si to vyberieš a keď to ovoniaš, no aj tak.. No mne to nevadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Naozaj,čo sa vám na tom nepáči? Ved to je uplne ..boží
mal som 5mm a povedal som ze stop
potom to bolo 10 mm a ze stop
potom 15mm a som povedal ze fakt staci ze to je uz moc
o mesiac to bolo 20mm
a teraz to je 25mm
a musim sa fakt prekonavat aby som neroztahoval viac
lebo cím väčšia mate tunely tým menšie sa vvám zdajú
..Súhlasím s tým, že to je závislosť Furt idem na viac, stále sa mi to zdá byť malé D Inak sa mi to veľmi páči.. Ale mala by som ťa upozorniť,na zápach.. Niektorým to smrdí (ako zdochlina) a niektorým nie.. Hoci to smrdí, len keď si to vyberieš a keď to ovoniaš, no aj tak.. No mne to nevadí