neznášala by som toho človeka. (a nie kvôli tomu, že mám potrebu byť mega ultra unikátna, ale preto, že mám také vlastnosti, ktoré neznesiem na iných ľuďoch )
je to riadne na nervy poznam taku osobu a ked obcas ,,bojuje,, mojimi vlastnymi zbranami to je ako ked sa hadate sami so sebou a viete co poviete... ale je to skor dobre ako zle
samozrejme že si viac vudem rozumieť s niekým s kým mám veľa spoločného ,aj si viac rozumiem s takými ľudmi ako s tými s ktorými nemám nič spoločné a nie je sa o čom baviť
no ja by som veľmi také druhé ja mať nechcela.. ako neprekážalo by mi, že je ako ja, ale skôr to že tie názory na určité veci boli rovnaké.. a nwm ja potrebujem niekoho, kto by mi občas aj oponoval
....fu.. tak to by bolo prenesmierne ťažké lebo neznesiem ak sa niekto po mne opičí .. a orem toho moje schyzofrenicke nalady... + jeho schyzofrenické nálady....ale.. iank keby sme mali super náadu tak by to bola teda poriadn ahaluz
Asi ťažko by sme si rozumeli keď že dvaja kohúti na jednom smetisku nikdy nemôžu byť rovnako to je aj s ľuďmi ktorý sú také typy ako ja s tými si nerozumiem, ba dokonca ich neznášam.
nie, v živote! Už teraz nechápem, ako ma ostatní môžu zniesť. Ešte to by mi chýbalo, keby som mala zniesť samú seba! Chudák ja... a ľudia okolo mňa . Zniesť ma dvakrát... Hrôza čo i len tá predstava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov