Keď vás niečo žerie, trápi, alebo ste naštvaní, tak viete prečo ? Poznáte sa ? Alebo nech robíte hocičo, tak neviete prečo sa cítite tak ako sa cítite a to vás ešte viac naštve ???
poznám sa, väčšinou viem prečo, viem, čo ma trápi, ale stane sa, že keď "hrám" na okolie úsmev cez slzy, tak potom ani sama neviem o čo všetko už ide...
@mardzerin ach, tak to chcem byt chlap teda nie, nechcem byt, len chcem mat o tento problem menej, niekedy je ASI aj fajn mat radsej chlapske myslenie. keby sa to dalo vyskusat tak si to rozhodne vyskusam
@mm47 nemusis byt emo na to aby si bol smutny bez toho aby si rozumel/vedel preco je to tak
niekedy nechápem prečo robím to čo robím, lebo to sú častokrát blbosti najvyššieho kalibru čo sa správania týka, ale to som proste ja...neviem to zmeniť..a ani nechcem, lebo vraj ked človek to seba robí to čo nie je vzniká ..chorá osobnosť. :/
@mm47 Tu je niečo z vedeckého hľadiska : ,, ... Aby sme mali dobrú náladu, musia sa nám v mozgu vytvoriť chemické látky, ktoré ju spôsobia. Tieto látky (endorfíny) sa automaticky vytvárajú keď prežívame niečo pozitívne, no majú jednu chybu - nedokážu sa produkovať nepretržite, bez prestávky. (To kúzlo nejak vyprchá, po dlhšej dobe)..." Čiže to je vtedy ako keby bez príčiny ?( Teda bez zjavnej, táto sa neráta )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Niesom EMO nebyvam smutny len tak z dlhej chvile.
@mm47 nemusis byt emo na to aby si bol smutny bez toho aby si rozumel/vedel preco je to tak
neviem a ani nechcem sa klamať
a dokonale.
ja tak isto však nasratý niesom len tak pre nič za nič
Byt smutny , nasraty len tak ...
Casto sa pytam PRECO ? preco je to tak , ale nikdy sa nepytam preco som nasraty, to by mal clovek snad vediet
Ale ako tu bolo spomenute , zeny to asi nemusia vediet @1