Nevadilo by vám keby som chcela vediet ci su vasi rodicia rozvedený alebo spolu a ak rozvedený tak aj par infomacii k tomu? Potrebujem to na spracovanie mojej temy...ROZVODY otázky k tým, co maju rozvedenych rodicov:
1.otec neviem lebo si nehovoríme takmer nič a vidíme sa raz do mesiaca takže som sa ani nikdy nepýtala a ani ma to nezaujíma..mama mala pár vzťahov ale ani jeden nevyšiel a teraz neviem či niekoho má ale asi nie lebo o nikom neviem..
2.5 alebo 6 ale asi 5
3. u mamy, presnejšie u babky s mamou
4.mama asi 31 alebo 32 a otec 42
5. v podstate áno...mám dojdem že keby zostali spolu tak by sa pozabíjali a bohvie jak by som dopadla ja s bratom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
2. neviem, nehovoríme doma o tom..
3. mama
4. neviem, bolo to asi približne pred 18-timi rokmi tipujem, čiže asi ani nie 30
5. na oca si nepamätám, takže hej..
2. 13/14 (nepamatam sa)
3. mama
4. mama 32 otec 37
5. som. ale moj otec asi nie kedze s nami uz rok nekomunikuje. cmuk
2.5
3.s mamou
4.26 a 28
5.maximalne
1. otec áno
2. 15?
3. striedavo
4. 51 a 58?
5. áno
1.otec neviem lebo si nehovoríme takmer nič a vidíme sa raz do mesiaca takže som sa ani nikdy nepýtala a ani ma to nezaujíma..mama mala pár vzťahov ale ani jeden nevyšiel a teraz neviem či niekoho má ale asi nie lebo o nikom neviem..
2.5 alebo 6 ale asi 5
3. u mamy, presnejšie u babky s mamou
4.mama asi 31 alebo 32 a otec 42
5. v podstate áno...mám dojdem že keby zostali spolu tak by sa pozabíjali a bohvie jak by som dopadla ja s bratom..