ja som počula, že na tuke si robili rozvrh sami nejak... a hej v niektorých ročníkoch je to len do stredy, vo vyššom ročníku dlhšie, že sa to líši aj od semestra...
žilinská univerzita, fakulta prírodných vied - rozvrh sme dostali pevne stanovený, zmeny v nom sú veľmi ťažko vykonateľné (kvôli nedostatku miestností). Piatok voľný.
Rozvrh si urobiť nemôžem, ale napríklad, ak je viacero krúžkov majúcich rovnaký predmet, cvičenia mávajú v rôznej dobe a väčšinou sa dá poprehadzovať (aj keď niekde chceli vyslovene kus za kus). Prednášky som mala povinné možno tak tri krát za celé bakalárske štúdium. Piatok sa nám vždy snažili urobiť voľný a to v hociktorom ročníku, ale či sú na tom všetky odbory rovnako, vlastne neviem... A teraz mám napríklad štvordňový víkend.
na práve v Trnave nám spravili pôsobivý rozvrh, nemám ani jeden voľný deň, nič s tým nemôžem robiť a jedinou útechou je, že v pondelok mám len nepovinnú latinčinu, na ktorej nerobí prezenčku, tak tam poctivo nechodím
LFUK rozvrh nám dali, pondelky som mávala len tv, ale dalo sa to očas nahradiť, prednášky vraj nepovinné, ale na niekt. sa robí prezenčka a vyhrážajú sa, že tí, čo nechodili nespravia skúšku na 1x resp vôbec (nechodila som, v januári zistím, či to vážne mysleli )
chodim na PRIRODOVEDECKU FAKULTU UK v BA...a rozvrh nam robia oni...ale da sa prehodit do inej skupiny na cvicenia...teda vacsinou sa da, alebo s niekym vymenit ale zatial som sa nemenila, rozvrh mi vzdy sedel...
SPU, prvakom robia oni rozvrhy, ale daju sa tam zmeny porobit a inak si sami robime rozvrh, len mam taky pocit, ze na FEMke im davaju rozvrh a potom ho mozu menit
STU - prvaci rozvrh dostanu. vyssie rocniky si vyberaju rozvrh podla toho, ake su a podla toho rozvrhu su potom zaradeny do kruzkov.
ale pred rokom to bolo tak, ze si okrem prveho rocnika robil rozvrh kazdy sam a to tak, ze si vyberal kazdy predmet osobitne. cize volne dni si mal podla toho, ako si si tie cvicenia zvolil. cize to bolo o sikovnosti. mohol si mat skolu len dva dni a zvysok si mal volno.
UK PdF - každý predmet má svoje miesto v rozvrhu, a je na tebe, ktoré predmety si zapíšeš, na ktoré budeš chodiť, takže teoreticky si rozvrh robíš sama. Mne to zatiaľ doteraz vždy vyšlo tak, že piatky som mávala voľné - buď som si tie predmety, čo sú v piatok, nezapísala, alebo sa prehodili na iný deň v týždni. A napríklad minulý semester som ani v stredu nič nemávala.
dakujem za rozne komentare a postrehy...o SPU som tiež aj ja počula, že prvaci dostanu rozvrh,ale druhy tretí ročník si už robia studdenti sami rozvrhy
..myslím ze je ovela lepšie,ak si studenti robia sami rozvhr, aspom si to naplanuju ako im vyhovuje...podla všetkych svojich zavazkov..atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
FMFI UK, rozvrh sme dostalli stanovený, zmeny sme nemali žiadne.
Rozvrh si urobiť nemôžem, ale napríklad, ak je viacero krúžkov majúcich rovnaký predmet, cvičenia mávajú v rôznej dobe a väčšinou sa dá poprehadzovať (aj keď niekde chceli vyslovene kus za kus). Prednášky som mala povinné možno tak tri krát za celé bakalárske štúdium. Piatok sa nám vždy snažili urobiť voľný a to v hociktorom ročníku, ale či sú na tom všetky odbory rovnako, vlastne neviem... A teraz mám napríklad štvordňový víkend.
ale pred rokom to bolo tak, ze si okrem prveho rocnika robil rozvrh kazdy sam a to tak, ze si vyberal kazdy predmet osobitne. cize volne dni si mal podla toho, ako si si tie cvicenia zvolil. cize to bolo o sikovnosti. mohol si mat skolu len dva dni a zvysok si mal volno.
..myslím ze je ovela lepšie,ak si studenti robia sami rozvhr, aspom si to naplanuju ako im vyhovuje...podla všetkych svojich zavazkov..atd