Mohla by som Vás poprosiť poradiť nejakú RPG hru podobnú Skyrimu? čo by mohla baviť aj babu...najlepšie by bolo keby sa tam nerobilo dookola furt to isté (to mi neskutočne na Skyrime vadilo ..viem že je tu zopár podobných tém ale žiadna mi nepmohla tak
Mňa viac bavil Oblivion ako Skyrim ... a potom ... veľmi ma bavili staré Might and Magic (VI-I , možno ešte Dragon Age (ale to ma až tak nebavilo nejako)
@sandrushiceq a počkala si pár minút ? pretože hneď nenabehne poriadna rýchlosť...a zasa akt o nemá 2 seedrov tak ti to trvať tak dlho nebude... ja som si včera dala sťahovať mass effect 3 a ukazovalo mi to chvílu 3 hodiny a potom zasa čo ja viem kolko až mesiacov alebo čo ....riaď sa hlavne kolko to má seederov...
cca 7 týždňov mi sťahovalo len jednu synthpopovú nemeckú kapelu , ktorá mala 1-2 seederov...
a to bolo podstatne menšie ako taká hra a nič mit ak dlho doposial nesťahovalo a navyše pochybujem že na DA nedá nájsť dobrý torent
@agrobrat čiže ťa tá trojka nejak nezaujala? no čo som počula, tak že dosť nahovno skončila.... no ale tak ja sa and tym zatial nejak nezamýšľam, ja sa nechám len prekvapiť že či mi pôjde vôbec
@lawey veď ja viem ale tak ma ťahá hrať..už tri 3 som rozmýšľala čo si stiahnuť vieš tak najradšej by som to mala hneď...skáče to..raz týždeň raz 5 hodín
@lawey akože ... dejovo ma to úplne pohltilo dokoca aj DLCčka, kde si si napríklad pridala Protheana do party alebo kde si šla za týpkami, čo vytvorili Reaperov ... ale hra nejako zaostávala ... brakovnica a 2 biotické útoky mi stačili na prejdenie celej hry :/
@sandrushiceq tak si dávaj bacha okrem seedrov treba dívať aj leecherov to je to číselko hend vedla lebo ak máš 3 seederov a 10 leecherov tak to nestaihneš ani za boha
MW je podla mna lepsi ako Skyrim, ale to moze byt len osobna preferencia
DA je take celkom dobre vychodisko, ak sa ti nechce oprasovat nieco s horsou grafikou, cize BG alebo Torment, alebo stare Fallouty, alebo Arcanum... ak ti ta grafika neprekaza, tak urcite tieto
D2 beriem ako multiplayerovu zalezitost to vie byt zabavne, takisto spominany Borderlands
z akcnych Bioshock, Deus Exy ma az tak neoslovili... a opat ak nie je problem s grafikou, tak uzasne hororovy System Shock 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Gothic 1,2,3,4
ak mas nahodou rada Star Wars, tak KOTOR I,II bolo skvele RPG
Dragon Age je absolútna šupa, prvá ako taká rpg ktorú som hrala a ostala som uplne rozčarovaná z toho
a ešte mass effect je skvelý! a aj dvojka, ajkeď tá je viac akčná...
a práve mi dosťahovalo mass effect 3 .... ale mala by som ísť porkačovať v upratovaní a učiť sa....
@lawey ja som mass effect prechádzal v podstate ku koncu už len kvôli deju, tá hra fakt nebola už ono ... :/
cca 7 týždňov mi sťahovalo len jednu synthpopovú nemeckú kapelu , ktorá mala 1-2 seederov...
a to bolo podstatne menšie ako taká hra a nič mit ak dlho doposial nesťahovalo a navyše pochybujem že na DA nedá nájsť dobrý torent
tiež spomeniem Gothic 1,2,3 .. len nie datadisk k trojke a už vôbec nie štvorku
a ak ťa sem tam chytí kombinácia FPS s RPG tak BOrderlands, tam sa aj nasmeješ
alebo zo starších by som obzrel po Thief aj keď to je viac zlodejina ako rpg
Risen
Morrowind
Dragon Age -> jedna z mojich najobľúbenejších hier. Ever.
might & magic VI, VII..
ale má to svoje roky no..
Je to však dosť založené na príbehu, deji, rozhovoroch medzi postavami, a samozrejme aj súbojoch, atď.
Fakt pecka. Potom je ešte Dragon Age II no to sa mi až tak nepáčilo - aj keď aj to som prešiel...
alebo keď niečo temnejšie vampire masquerade bloodlines.
DA je take celkom dobre vychodisko, ak sa ti nechce oprasovat nieco s horsou grafikou, cize BG alebo Torment, alebo stare Fallouty, alebo Arcanum... ak ti ta grafika neprekaza, tak urcite tieto
D2 beriem ako multiplayerovu zalezitost to vie byt zabavne, takisto spominany Borderlands
z akcnych Bioshock, Deus Exy ma az tak neoslovili... a opat ak nie je problem s grafikou, tak uzasne hororovy System Shock 2